Kategori: Vitaminer

WELLEXIR tilbyder 4 unikke varianter af Boost Bubbles (brusetabletter), som hver indeholder en særlig sundhedsfremmende kombination af vitaminer, mineraler, enzymer, m.m.

Modsat køb af dyre læskedrikke og i plastikflasker, opfordrer vi til brug af WELLEXIR Bubbles i din genanvendlige drikkedunk, for reducere brugen af ​​plastflasker. 1 tablet opløses i 1/2 liter vand (gerne fra hanen). 

Med Medina som co-owner af WELLEXIR, som ligeledes er stamkunde og ven af TAKE A BREAK Spa, har vi fået æren af at sælge disse eksklusive og unikke produkter hos os. GLÆD JER TIL AT SMAGE DEM!!

Vitamin Bubbles

WELLEXIR BEAUTY BUBBLES

Smag: Skovbær
Godt for: Hud, hår og negle.
Indeholder bl.a. Q10 – C & E vitamin – Biotin – Zink

Biotin bidrager til opretholdelse af normalt hår og hud. C-vitamin vedligeholdelse af immunsystemets normale funktion og bidrager til normal dannelse af kollagen til hudens normale funktion. Zink bidrager til at opretholde normalt hår, hud og negle. Q10 er et hjælpestof (co-enzym) som er centralt for kroppen energiproduktion og stofskifte.
Pris kr. 39,-

WELLEXIR PERFORM BUBBLES

Smag: Orange
Godt for: Reducerer træthed og øger koncentrationsvenen.
Indeholder bl.a.B & C Vitamin kompleks – Magnesium – Zink

Pantothensyre (B5) bidrager til reduktion af træthed og træthed og normal mental ydeevne. C-vitamin vedligeholdelse af immunsystemets normale funktion og bidrager til reduktion af træthed og træthed. Magnesiumreduktion af træthed og træthed. Zink bidrager til normal kognitiv funktion.
Pris kr. 39,-

WELLEXIR FIT BUBBLES

Smag: Citrus
Godt for: Holder dit blodsukker stabilt og giver optimale forhold for musklerne.
Indeholder bl.a. Vitamin D, L-Carnitine, Green Tea Extract and Chromium.

D-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion og til opretholdelse af normal muskelfunktion. Krom bidrager til opretholdelse af normale blodsukkerniveauer. L-Carnitine virker fedtforbrændende. Green Tea Extract er et antioxydant og supportere et vægttab.
Pris kr. 39,-

WELLEXIR POWER BUBBLES

Smag: Lemon
Godt for: En aktiv livsstil da de støtter koncentrationsevnen og energiniveauet – også god imod tømmermænd.
Indeholder bl.a. Vitamin B, Natrium, Chloride, Potassium, Calcium, Magnesium and Caffeine.

Pantothensyre (B5) kan bidrage til reduktion af træthed. Magnesium bidrager til normal proteinsyntese, normal energimetabolisme og muskelfunktion. Kalium (Kalium) bidrager til normal muskulær og neurologisk funktion. Koffein øger årvågenhed og koncentration.
Pris kr. 39,-

Historie

Wellexir

WELLEXIR startede i 2018 med et ønske om at opbygge et brand, som inspirerer verdenen til en sundere livsstil – mentalt, fysisk, såvel som åndeligt. Deres DNA er at opbygge en forretning med fokus på miljø og bæredygtighed, og herigennem kommercialisere den holistiske tankegang, samt inspirere alle til at tænke lidt grønnere. Dette er bedre for vores helbred, bedre for verden, bedre for den generelle økonomi, når vi begynder at tænke lidt på hinanden og på vores lille planet.