NYE EKSKLUSIVE PRODUKTER PÅ HYLDERNE!

WELLEXIR 

WELLEXIR startede i 2018 med et ønske om at opbygge et brand, som inspirerer verdenen til en sundere livsstil – mentalt, fysisk, såvel som åndeligt. Deres DNA er at opbygge en forretning med fokus på miljø og bæredygtighed, og herigennem kommercialisere den holistiske tankegang, samt inspirere alle til at tænke lidt grønnere. Dette er bedre for vores helbred, bedre for verden, bedre for den generelle økonomi, når vi begynder at tænke lidt på hinanden og på vores lille planet.

WELLEXIR tilbyder 4 unikke varianter af Boost Bubbles (brusetabletter), som hver indeholder en særlig sundhedsfremmende kombination af vitaminer, mineraler, enzymer, m.m.

  • Fit Bubbles – Indeholder bl.a. Green Tea Extract og L-Carnitine, som hhv. er rig på antioxidanter og fremmer fedtforbrændingen.
  • Power Bubbles – Indeholder bl.a. Koffein og Pantothensyre, som sammen øger energiniveauet og koncentrationen (og er rigtig god imod tømmermænd).
  • Perform Bubbles – Indeholder bl.a. Pantothensyre, magnesium og zick, som i kombination øger koncentrationsevenen og reducerer træthed.
  • Beauty Bubbles – Indeholder bl.a. Q10 og Biotin, som fremmer cellegenopbygningen (hhv. collagen, elistan, keratin, m.m.) og giver en synlig forbedring af hud, hår og negle.

Modsat køb af dyre læskedrikke og i plastikflasker, opfordrer vi til brug af WELLEXIR Bubbles i din genanvendlige drikkedunk, for reducere brugen af ​​plastflasker.

1 tablet opløses i 1/2 liter vand (gerne fra hanen). 

Med Medina som co-owner af WELLEXIR, som ligeledes er stamkunde og ven af TAKE A BREAK Spa, har vi fået æren af at sælge disse eksklusive og unikke produkter hos os. GLÆD JER TIL AT SMAGE DEM!!

Pris kr. 39,- stk.  //  3 stk. kr. 99,-

Læs også mere om WELLEIR på deres hjemmeside →