Vanna

Spa Terapeut

”Jeg elsker at omgive mig med mennekser da jeg ofte bliver inspireret af mine mange kunder, som jeg møder i mit arbejde som Spa Terapeut. Jeg sætter en stor ære i at få folk til at føle sig afslappet og godt tilpas, og bliver motiveret af at se hvordan behandlinger og produkter kan forskønne og afhjælpe problematikker. Jeg har altid haft en stor passion for skønhed og velvære og det er min fornemmeste opgave et rådgive og hjælpe mennesker med at blive en skønnere, roligere og gladere udgave af sig selv.”    

Vanna’s favorit produkter er:

Nimue Skin Technologi Sun-C Tinted SPF40 Medium

Essentielt for optimal hudpleje er at beskytte huden for skadelig faktorer, som denne SPF dækker for solen stråler.

Nimue Skin Technologi Exfoliating Enzyme

Denne kombination af enzymer løsner døde hudceller og stimulerer cellefornyelsen.

CND SolarOil™

Fugter og forebygger skader som negle der knækker eller skiller i lagene. Mandelolien og E-vitamin gør neglene ekstremt fleksible og smidige, og blødgør samtidig neglebåndene.

Uddannelse & kurser

Vanna har modtaget følgende kurser:

CND® Manicure

CND® Pedicure

CND® Shellac™

Spray tan, Vita Liberata