Sponsoraftaler & presse

Har du adgang til et veldisponeret medie/brand og ønsker du at indgå et fast samarbejde eller en enkeltstående aftale med en skønhedsklinik? TAKE A BREAK Spa indgår løbende nye aftaler med influencers/bloggere/youtubere/brands/tv-produktioner/m.m. Vigtigst for et potientielt samarbejde er, at du syntes at det er ligeså fedt, at være hos os, som vi selv syntes. I øjeblikket samarbejder vi med flere interessante influenseres, skuespillere, youtubere, modeller, m.fl. Er du mon den næste?

Følg os og bliv inspireret!

#needabreak?

Kontakt for samarbejde

Ønsker du at blive en del af vores univers? Du skal være hjerteligt velkommen til at kontakte os. I din henvendelse bør du beskrive hvilke ønsker, krav og behov du har for et potentielt samarbejde. Derudover ønsker vi et forslag fra dig, om hvordan du kan hjælpe os med, at styrke vores brand. Vi glæder os til at hører fra dig!

Du kan sende os en privatbesked på Instagram eller send en mail til

Marketingansvarlig // Aminah Riis: markting@takeabreakspa.dk

Irina Olsen inviterede Beauty Bosserne på besøg hos TAKE A BREAK Spa, hvor da sammen fik en Luksus Pedicure. Klik videre og læs mere om besøget på vores Blog →

“Efter indgået samarbejde med Vanessa Moe, blev endvidere samarbejde med NIMUE Skincare etableret. Såledeshjælpe vi Vanessa med at holde hende hud flawless, som selvfølgelig er essentielt når man professionelt arbejder som model”