Sofie N

Kosmetiker Elev

”Jeg er kosmetolog Elev hos TAKE A BREAK Spa og jeg bliver færdigudlært i 2020.
Jeg brænder for skønhedsverdenen og alt hvad det indebærer. Netop at kunne beskæftige mig med det jeg elsker hver dag, er en kæmpe ære for mig. Det er særligt vigtigt for mig at yde mit bedste, så mine kunder får den bedste oplevelse. Jeg elsker at studerer og ‘nørde’ alt indenfor skønhed og velvære, samt jeg vil altid bestræbe mig på at være opdateret inde for denne verden.”
 
 

Sofie’s favorit produkter er:

Nimue Sun-C Environmental Shield SPF 50

Beskytter mod UVA/UVA, samt imod frie radikaler, blåt lys, elektromagnetisme, smog osv. Og virker perfekt som primer under makeup

Nanolash Eyelash Serum

Denne professionelle vækstserum får dine vipper til at vokse hurtigere og forlænger/fortykker dine naturvipper.

LAVINDE Beyond Volume & Curl Mascara

Denne prisvindende mascara giver voluminøse og buede vipper, samt indeholder bl.a. biotinoylkompleks, som giver længere og fyldigere vipper.

Uddannelse & kurser

Sofie N er under uddannelse hos NEXT og er Kosmetiker Elev hos TAKE A BREAK Spa indtil år 2020, hvor hun vil være færdiguddannet Kosmetiker. Sofie har deltaget i følgende kurser:

NIMUE Basic Ansigtsbehandling

NIMUE SRC Ansigtsbehandling

Beauty Angel Collagenlys

CND® Manicure

CND® Pedicure

CND® Shellac™

Spray tan, Vita Liberata

Aspiré Keratin Lash Lift

**OBS! Sofie N vil løbende tilbyde behandlinger til elevpriser. Men vær opmærksom på, at når hun er færdigoplært indenfor et specifikt område, vil hun ikke længere kunne bookes til elevpris på denne specifikke varegruppe, og det er derfor ikke alle varegrupper som udføres til elevpris.