SkinPen

Effektiv behandling med videnskablig dokumenteret effekt.

Når du modtager en SkinPen behandling vil du opleve utrolige resultater allerede efter få behandlinger. Behandlingen virker ved at tusindvis af små huller laves i underhuden med små nåle.

Teknologien bygger på Collagen Induction Therapy (også kaldet CIT) og har videnskabelige dokumenteret effekt. Metoden virker ved at kapillærerne punkteres med små nåle, hvilket skaber mikrolæsioner lige under hudens overflade, hvilket igangsætter reparations- og opbygningsprocessen og skaber dermed ideelle betingelser for at igangsætte hudens egen produktion af elastin og kollagen. Underhuden reagerer ved at skabe nyt kollagen-væv. Denne proces tager ca. 4 uger. Kollagen-vævet er en del af alle menneskers underhud, men tykkelsen af det kollagene lag bliver mindre, jo ældre man bliver og dette er væsentlig årsag til at der opstår fine linjer og rynker i huden. I forbindelse med behandlingen bruge et specialiseret serum, som indeholder aktive ingredienser til lige præcis den indikation du ønsker at behandle.

Du kan behandle følgende problematikker med SkinPen:
Acne ar
Store porer
Solskadet hud
Strækmærker
Ujævn pigmentering
Rynker

Alt i alt er dette en behandling som vil få din hud til at syne yngre og blive mere spændstig, da du vil opnå øget kollagen-vævet i huden, uanset hudtype og hudtilstand.

Behandlingens varighed er 45 min.
Behandlingen indeholder:

Hudanalyse
Dobbelt afrensning
Affedtning af huden
10-15 min. SkinPen nålebehandling
Aktiv Serum (specialvælges efter problematisk som ønskes at behandles)
Maske vælges efter behov
Afsluttende aftercare creme + SPF 40
15 min. Vejledning i et personligt program af NIMUE produkter til hjemmebrug

OBS! Efter behandlingen vil huden ofte reagerer ved at bliv rød og varm. Rødme aftager efter ca. 3 timer og forsvinger helt i løbet af 12-18 timer.

Pris Tid
Konsultation Gratis 30 min.
SkinPen behandling kr. 995,- 45 min.
SkinPen kurforløb á 4 behandlinger kr. 3200,- 4 x 45 min.

BOOK SKINPEN BEHANDLING