fbpx

Beskyt din hud på skiferien med disse gode råd:

Er du en af de ca. 500.000 danskere, som årligt drager afsted på skiferie, bør du være opmærksom på følgende; Selvom vejret føles koldt, kan din hud nemt blive forbrændt, og der kan forvoldes meget skade på din hud, på blot én enkelt ski-tur. Det er derfor ekstra vigtigt at du passer på din hud – særligt på din skiferie!

Først og fremmest er det selvfølgelig essentielt at opretholde hudens fugtbalancen med en god fugtgivende dagcreme. Har du behov for ekstra fugt, kan det ligeledes anbefales at booste din hudpleje-rutine med en fugtgivende serum under din dagcreme – ellers er det også en god idé at booste din hudpleje med en fugtgivende natcreme, som kan fugte og reparere din hud, natten over. Ønsker du at vide hvilken serum, samt dags- og natcreme, som er optimal til din hudtype og hudtilstand, bør du booke tid til 15 min. gratis hudanalyse/produktvejledning.
Gå direkte til onlinebooking →

Da din hud ikke udsættes for en stor mængde sollys i efterårs- og vinter månederne, er din hud ekstra følsom overfor solens stråler, derfor kan den skarpe sol og frost gøre stor skade på din vinterhud.

Tætheden af fibroblaster-cellerne i huden er mindre i sommermånederne, hvilket kan gøre din hud mindre modstandsdygtig og gør at huden nemmere kan blive forbrændt.
Læs evt. mere om fibroblast celler →

Når man er på skiferie, forgår det oftest oppe i bjergene, hvor man er tættere på solen stråler, samt den hvide sne reflekterer op til 80% af solen UV stråler. Dette gør at din fine vinter-hud udsættes for en stor mængde sol på kort tid. Du skal derfor huske at bruge solcreme, så du undgår forbrændinger, pigmentfejl og i værste tilfælde hudkræft.

Derudover kan vind og frost udtørre din hud, hvilket er med til at din hud synder ældre, samt mindske hudens evne til at reparere sig selv.

Derfor bør du altid medbringe følgende 3 produkter fra NIMUE Skin Techonology på din skiferie:

1. NIMUE Sun-C Environmental Shield SPF 50

NIMUE Sun-C Environmental Shield SPF 50

Dette er en ny, smartere og komplet SPF50 til ansigtet, som beskytter i mod en bred del af det elektromagnetiske spektre: UVA, UVB, Infrarød og det blå lys (HEV). Den beskytter også imod forurening og andre miljømæssige faktorer som vind, pollen, luftfugtighed, smog og røg. Bedst af alt så er den olie fri og har en matterende effekt på huden – perfekt som make-up primer.
50 ml. Pris kr. 469,-

2. NIMUE Element Barrier

Nimue Element Barrier

Beskytter hudens cellemembraner og DNA imod sol, vind og kulde, samt holder på fugten og styrker og støtter hudens barriere, og herved forebygger at huden bliver tør, rød og irriteret.
(På din skiferie skal den påføres ovenpå NIMUE Sun-C Environmental Shield SPF 50)
100 ml. Pris kr. 399,-
20 ml. Pris kr. 85,-

3. NIMUE Lip Protection Hydro Therapy

NIMUE LIP PROTECTION, HYDRO THERAPY

En let læbepomade udviklet til at fugte, pleje og beskytte den tynde, fine hud på læberne.
Påfør en lille mængde på læberne og oplev en læbepomade som fugter og nærer, samt minimerer ældning af læbeområdet.
Da den ikke indeholder mineralsk olie (eks. lanolin) mindsker den “afhængighed” af læbepomader.
5 gram Pris kr. 99,-

OBS! Produkterne fra NIMUE Skin Technology kan kun købes fysisk i klinikken, da denne derma-cosmeceutiske serie kræver professionel vejledning fra en uddannet kosmetolog.