Shellac

CND Shellac® er en professionel power polish som giver en smuk ensformig lakering med høj glans, som holder i op til 14 dage. Særligt for Shellac® er at der skal aldrig files ovenpå naturneglen, hverken ved pålægning eller aftagning. På den måde ydes minimal slidtage på naturneglen. Udover at aftagningen er skånsom, er det også hurtigt at fjerne – helt ned til blot 5 minutter.
Vi anbefaler daglig brug af Solar Oil for optimal holdbarhed, samt pleje af negle og neglebånd.

Få en professionel Shellac-lakering med CND Shellac® på hænder eller fødder.
Få lakeret alle finger i én farve ved booking af denne Shellac alm. behandling.

Pris kr. 350,-

BOOK TID TIL SHELLAC

Få en professionel Shellac-lakering med CND Shellac® på hænder eller fødder.
Få lakeret alle finger i et valgfrit fransk design ved booking af denne Shellac fransk behandling.

Pris kr. 395,-

 

BOOK FRANSK SHELLAC

Få en professionel Shellac-lakering med CND Shellac® på hænder eller fødder.
Få lakeret dine alle finger i flere forskellige farver eller glitter ved booking af denne Shellac design behandling.

Pris kr. 395,-

 

BOOK SHELLAC DESIGN

Denne behandling er til dig som har fået lavet CND Shellac® i TAKE A BREAK Spa og nu ønsker at få aftaget produktet i forbindelse med at du får pålagt en ny CND Shellac® lakering.

Har du fået lavet Shellac et andet sted forinden din nye lakering, så skal du i stedet booke Aftagning af Shellac fra anden klinik ifm. ny behandling. Dette skyldes at ikke er alle klinikker som benytter CND Shellac® (..også selvom de reklameret med det), hvorom aftagningsmetoden for CND Shellac® er unik og virker derfor ikke på andre gel-polish produkter.

Pris kr. 75,-

 

BOOK AFTAGNING AF SHELLAC

Denne behandling er til dig som har fået lavet CND Shellac® i TAKE A BREAK Spa og nu ønsker at få aftaget produktet.

Pris kr. 150,-

 

BOOK AFTAGNING AF SHELLAC

Denne behandling er til dig som har fået pålagt Shellac fra en anden klinik og nu ønsker at få aftaget produktet. Grunden til at denne behandling er særskilt er at vi desværre oftest erfarer at kunder tror at de har fået pålagt Shellac, hvorefter det viser sig at produktet ikke er Shellac, men istedet en almindelig gel-polish. Herved er behandleren nødtaget til at file produktet af. Dette tager længere tid, heraf prisen.

Pris kr. 250,-

 

BOOK AFTAGNING AF SHELLAC

Denne behandling er til dig som har være på ferie i udlandet og fået lavet et billigt sæt gelenegle, akrylnegle eller gele-lakering.

Vi har efterhånden en del erfaring med kunder som har fået lavet et billigt sæt negle på deres ferie, hvorefter de kommer hjem med et par forkludret sæt kunstige negle, som de ønsker at få taget af. Dette ender oftes med at være en avanceret affære, hvor der under de kunstige negle gemmer sig et sæt yders følsomme og skadet naturnegle under.

Ved booking af denne behandling vil dine ‘ferienegle’ blive filet af. Der grovfiles med maskine-fil, hvorefter restprodukt affiles med håndfil, for ikke at skade neglene yderligere.

Behandlingen er inkluderet følgende hjemmepleje-produkter:

  • Cuticle Eraser – Fjerne overskydende neglebånd.
  • SolarOil – Fugter og plejer de skadet negle og neglebånd, så ny negl kan vokse ud hurtigere. 
  • Rescue xxx – Denne keratinkur vil hjælpe med at genopbygge negle, ved at tilfører ekstra keratin til den ødelagte negl. 

Pris kr. 995,-

 

BOOK AFTAGNING AF FERIE-NEGLE