Sarah

Kosmetolog

“Siden jeg var helt lille har jeg vist at jeg skulle uddannes inde for skønheds faget, da jeg altid har villet gøre en forskel for andre. Da min rejse igennem kosmetolog verden startede, kunne jeg mærke at jeg var i mit rette element!  Jeg går op i hvad du som kunde har brug for og hjælper til med at skræddersyge den helt rigtige hudpleje serie til dig. Hos TAKE A BREAK Spa føler jeg at jeg har muligheden for at lærer mere og udvikle mine kompetencer, til det du står og har brug for.  For mig er det vigtigt at du er glad og tryk i mit selvskab og har et smil på læberne når du går der fra.

 

Lokation:

TAKE A BREAK Spa
Tapperitorvet 8, 1799 København V

Sarah’s favorit produkter er:

Wellexir Beauty Bubbles

Velsmagende brusetablet som smager af hindbær og blåbær. Indeholder bl.a. biotin og E-Vitamin som styrker hud, hår og negle (Hermed også dine vipper).

CND Vinylux Top Coat

Dette er en innovativ Top Coat, som forsegler og beskytter CND VINYLUX neglelak mod ridser, afskalning og holder glossen i 7 dage.

CND SolarOil NAILPEN

Fugter og forebygger skader som negle der knækker eller skiller i lagene. Mandelolien og E-vitamin gør neglene ekstremt fleksible og smidige, og blødgør samtidig neglebåndene.

Uddannelse & kurser

I 2020 blev Sarah færdiguddannet Kosmetolog fra Nordsjællands Kosmetolog Skole. Efterfølgende har Sarah modtage følgende kurser:

NIMUE Basis

Beauty Angel Collagenlys

CND™ Manicure

CND™ Pedicure

CND™ Shellac®

Elleebana Lash Lift