fbpx

Drømmer du om at få Perfekt hud? Hvad skal der til? Og hvad kræver det af dig?

Ønsker du at forbedre din hud og fjerne eller mindske acne, acne-ar, pigmenter, rynker, linjer, urenheder, udtørringer, m.m. Så kræver de en kombination af følge 2 faktorer:

 1. En god hjemmepleje rutine bestående af derma cosmeceutiske hudplejeprodukter, som er udvalgt til netop din hudtype og hudstilstand. Derma cosmeceutiske hudplejeprodukter indeholder aktive virkestoffer, som kan arbejde i dybden og ændre på din hudstruktur og hudstilstand, hvorimod almindelige skønhedsprodukter blot arbejder på overfladen. De kan derfor kun købes hos en uddannet kosmetolog, da det kræver viden og ekspertise, at kunne sammensætte en personlig serie, som vil give optimale resultatet. Hvis du er flittig med dine hudplejeprodukter, både morgen og aften, opnår du efter 2 måneder ca. 50% af resultatet.
  Hos TAKE A BREAK Spa anbefaler vi produkter fra NIMUE Skin Technology, som indeholder avanceret AHA/Frugtsyrer komplekser, hvilket er et virkestof med dokumenteret effekt, der kan skabe utrolige resultater.
 2.  Resterende 50% opnår du ved regelmæssige ansigtsbehandlinger (ca. én behandling hver 2-3 mdr). Her får din kosmetolog mulighed for at arbejde i dybden med nogle mere avanceret virkestoffer, som har til formål at booste din hud, i den retning i sammen har valgt at arbejde på.

Optimale resultater kræver derfor et godt samarbejde i mellem dig og din kosmetolog, da du selv skal yde 50% af arbejdet, for at opnå dine resultater. Hos TAKE A BREAK Spa finder du flere dygtige kosmetologer, som har kompetencerne, viden og erfaringer til at hjælpe dig i mål med at opnå perfekt hud!

Tip! Uanset hvilken derma cosmeceutisk hudpleje-serie du vælger at anvende, bør du holde dig til én produktserie. Da produkterne i samme serie er lavet til at komplimenterer hinanden. Shopper du for meget rundt i brands og produktserier, kan du ikke være sikret et resultat, da produkterne kan modvirke hinanden, eller enda gøre skade på din hud.

MÅNEDENS TILBUDBegynd din rejse i dag og opnå dine hudpleje drømme.

Beyza

I hele juni kan du få en NIMUE Signatur Ansigtsbehandling hos vores dygtige og kompromisløse senior kosmetolog-elev Beyza.

Beyza er uddannet Kosmetolog ved CIDESCO og har været elev i TAKE A BREAK Spa siden Januar 2019. Hun er færdiguddannet i september 2018, så dette er ved at være den sidste mulighed for, at få en ansigtsbehandling til elevpris hos Beyza.

 

NIMUE Signatur ansigtsbehandling perfekt til dig, som hverken ønsker at gå på kompromis med velvære eller resultat! Behandlingen skræddersyes specifikt til din hudtype og hudtilstand, og inkluderer råd og vejledning i hvad der skal til, for at opnå optimale resultater. NIMUE Signatur ansigtsbehandlingen giver store resultater, grundet brugen af NIMUE’s revolutionerende TDS Serummer. Serummet er en aktiv booster med et effektivt leveringssystem som transporterer de aktive virkestoffer dybere ned i huden. TDS Serummet bliver udvalgt specielt til dig, alt efter hvilket resultat vi i samarbejde vil arbejde på. Behandlingen indeholder:

 • Dobbelt afrensning
 • Enzympeeling
 • 15% frugtsyrer
 • Let dybderens
 • Innovativ TDS Serum
 • Special masker, som kun findes i klinikbehandlinger
 • Afsluttende cremer
 • 15 min. Vejledning i et personligt program af Nimue produkter til hjemmebrug

Pris hele juni mdr. KUN kr. 350,-

Normalpriser: Hos en færdiguddannet kosmetolog er prisen kr. 650,- Hos en senior kosmetologelev er prisen kr. 550,-Hos en junior kosmetologelev er prisen kr. 450,-

Klik her og book tilbud →