fbpx

Lad os gøre det HOT at bære mundbind!

Vi oplever at flere har svært ved at vænne sig til de nye Corona-restriktioner. Men vi må nok erkende at mundbindet pt. er kommet for at blive. Derfor vil vi med vores november tilbud, ønske og fordre til, at vi alle får det bedste ud af denne situation. I hele november har vi derfor tilbud på LASH LIFT MED FARVE for at få fokus på øjnene og skabe nogle smukke og forførende ‘eye-looks’ nu hvor resten af ansigtet er dækket til. Få dine naturvipper til at syne længere og mere voluminøse med et professionelt LASH LIFT hos TAKE A BREAK Spa.

NOVEMBER TILBUD | Lash Lift inkl. Farve

Normalpris kr. 550,-
NU KUN kr. 500,-
Er du medlem af TAKE A BREAK Spa’s Loyalitetsklub? Så er din pris KUN kr. 450,- + Ligeledes opsparer du 45 point. Læs mere om Loyalitetsklubben her →

Book November Tilbud i Carlsberg Byen →

Book November Tilbud i Magasin Du Nord →

(Hemmelighed) Psst! … TAKE A BREAK Spa genåbner i Magasin Du Nord i slutningen af november efter større ombygning. Vi lukkede TAKE A BREAK Nailbar ned i sommers for at vi kunne opbygge en større klinik i Magasin Du Nord, hvor vi vil tilbyde flere forskellige typer behandlinger. Følg med på mail, da vi udsender en færdigplanlagt lancering og invitation til åbningsevent i løbet af november. Glæd jer!

November tilbud Lash Lift1