Lokation:

TAKE A BREAK Spa
Tapperitorvet 8, 1799 København V

Nana

Kosmetolog Elev

“Jeg hedder Nana, er 28 år og kommer fra Vejle. Jeg har boet i København de sidste syv år og jeg elsker at bo her. Jeg er uddannet tandklinikassistent, hvor jeg har lært en masse om hygiejne og det, at arbejde med præcision. Men jeg har altid haft et savn til skønhedsbranchen og derfor har jeg valgt at uddanne mig som kosmetolog, hvilket jeg elsker! Jeg elsker at møde nye mennesker og jeg er altid glad og udadvendt. Jeg sætter en ære i at folk føler sig trygge i mit selskab, og hos mig er der ingen dumme spørgsmål. Jeg elsker at lære fra mig og det betyder alt for mig at mine kunder forlader klinikken tilfreds, afslappet og med ny energi og et forskønnet ydre. Jeg elsker at lære nyt og holde mig opdateret inden for de nyeste trends. Jeg interesserer mig specielt for hudpleje, og jeg drømmer derfor om at gøre jeres hud endnu smukkere. Om det er i form af mere glød, mindre urenheder eller forebyggelse af linjer og rynker. Det er vigtigt for mig, at jeg selv og mine kunder kan se en synlig forskel i forhold til det arbejde jeg udfører. Glæder mig til at møde jer.”

Nana’s favorit produkter er:

NIMUE Cleansing Gel

En god hudpleje rutine starter altid med en god rens. Denne syrebaseret ansigtsrens med ekstra lav Ph-værdi, udtørrer ikke og respekterer hudens beskyttende barriere. Virker let eksfolierende, fugtgivende og udglattende.

NIMUE Vitamin C Moisture Mist

En multi-funktionel ansigtsspray der leverer resultater på huden, og efterlader huden oplivet, frisk og strålende.

NIMUE Sun-C Environmental Shield SPF 50

Beskytter mod UVA/UVA, samt imod frie radikaler, blåt lys, elektromagnetisme, smog osv. Og virker perfekt som primer under make up.

Uddannelse & kurser

Nana er uddannet Kosmetolog hos Cidesco Kosmetolog Skole, samt har modtaget følgende kurser:

NIMUE Basis 

CND™ Manicure

CND™ Pedicure

CND™ Shellac®

Aspiré Keratin Lash Lift

**OBS! Nana vil løbende tilbyde behandlinger til elevpriser. Men vær opmærksom på, at når han er færdigoplært indenfor et specifikt område, vil han ikke længere kunne bookes til elevpris på denne specifikke varegruppe, og det er derfor ikke alle varegrupper som udføres til elevpris.