Lokation:

TAKE A BREAK Spa
Tapperitorvet 8, 1799 København V

Nana

Kosmetolog

“Jeg hedder Nana, er 28 år og kommer fra Vejle. Jeg har boet i København de sidste syv år og jeg elsker at bo her. Jeg er uddannet tandklinikassistent, hvor jeg har lært en masse om hygiejne og det, at arbejde med præcision. Men jeg har altid haft et savn til skønhedsbranchen og derfor har jeg valgt at uddanne mig som kosmetolog, hvilket jeg elsker! Jeg elsker at møde nye mennesker og jeg er altid glad og udadvendt. Jeg sætter en ære i at folk føler sig trygge i mit selskab, og hos mig er der ingen dumme spørgsmål. Jeg elsker at lære fra mig og det betyder alt for mig at mine kunder forlader klinikken tilfreds, afslappet og med ny energi og et forskønnet ydre. Jeg elsker at lære nyt og holde mig opdateret inden for de nyeste trends. Jeg interesserer mig specielt for hudpleje, og jeg drømmer derfor om at gøre jeres hud endnu smukkere. Om det er i form af mere glød, mindre urenheder eller forebyggelse af linjer og rynker. Det er vigtigt for mig, at jeg selv og mine kunder kan se en synlig forskel i forhold til det arbejde jeg udfører. Glæder mig til at møde jer.”

Nana’s favorit produkter er:

NIMUE Super Hydrating serum

En super fugtbooster som skaber tydelige forbedringer ved tør hud. Kan anvendes som ekstra fugt under dagcreme om vinteren, eller blot under SPF om sommeren. Elsker den!

Nimue Element Barrier

Anvendes ovenpå dagcreme i perioder hvor huden er ekstra udsat. Den holder på fugten i huden og beskytter cellemembraner og DNA imod miljøfaktorer, sol, vind og kulde. 

Vita Liberata Body Blur Sunless Glow

Perfekt kropsfoundation som giver instant glød og minimere synligheden af åreknuder/ vener, cellulite, samt mindre ar, m.m., samtidigt med at den opbygger en lækker tan.

Uddannelse & kurser

Nana er uddannet Kosmetolog hos Cidesco Kosmetolog Skole, samt har modtaget følgende kurser:

NIMUE Basis 

CND™ Manicure

CND™ Pedicure

CND™ Shellac®

Ellebana Lash Lift & Brow Lamination

**OBS! Nana vil løbende tilbyde behandlinger til elevpriser. Men vær opmærksom på, at når hun er færdigoplært indenfor et specifikt område, vil hun ikke længere kunne bookes til elevpris på denne specifikke varegruppe, og det er derfor ikke alle varegrupper som udføres til elevpris.