Mette

Kosmetolog Elev

“Jeg er meget passioneret i mit arbejde som kosmetolog og bruger gerne min fritid på at læse og blive klogere på forskning og behandlinger indenfor faget. Det at kunne fordybe sig i sin passion og kunne arbejde med nogen af markeds bedste brands, gør at jeg som behandlere får lyst til at udfolde mig og give kunderne de bedste behandlinger og resultater.”

Lokation:

TAKE A BREAK Spa
Tapperitorvet 8, 1799 København V

Mette’s favorit produkter er:

Nimue Sun-C Environmental Shield SPF 50

Beskytter mod UVA/UVA, samt imod frie radikaler, blåt lys, elektromagnetisme, smog osv. Og virker perfekt som primer under make up.

Nimue Vitamin C Moisture Mist

En multi-funktionel ansigtsspray der leverer resultater på huden, og efterlader huden oplivet, frisk og strålende.

VITA LIBERATA Beauty Blur Skin Tone Optimiser

Dækker pletter, ujævnheder og rødme perfekt. Reflekterer lyset for et “high definition” finish og kan anvendes både som primer, concealer og foundation.

Uddannelse & kurser

Mette er under uddannelse som Kosmetolog ved NEXT og bliver færdiguddannet i 2021. Hun har ligeledes deltaget i følgende kurser:

NIMUE Basis 

Beauty Angel Collagenlys

CND™ Manicure

CND™ Pedicure

CND™ Shellac®

Ellebana Lash Lift & Brow Lamination

**OBS! Mette vil løbende tilbyde behandlinger til elevpriser. Men vær opmærksom på, at når hun er færdigoplært indenfor et specifikt område, vil hun ikke længere kunne bookes til elevpris på denne specifikke varegruppe, og det er derfor ikke alle varegrupper som udføres til elevpris. Læs mere om elevpriser her →