Lokation:

TAKE A BREAK Spa
Tapperitorvet 8, 1799 København V

Menekse

Kosmetolog

“Jeg blev uddannet kosmetolog i 2019. Indtil jeg startede hos TAKE A BREAK Spa har jeg været selvstændig med egen klinik i Holland. Nu er jeg tilbage i Danmark – og jeg ser frem til at fortsætte med at arbejde i branchen herhjemme. Under min uddannelse har jeg lært, at det at være kosmetolog, handler om meget mere end blot det ydre. Skønheden kommer også indefra, og det fysiologiske aspekt er lige så vigtigt. Det betyder tilsammen, at jeg er i stand til at tilpasse behandlingerne til klienternes behov. For mig, er det at være kosmetolog, noget helt fantastisk. Jeg får lov til at arbejde i et fag jeg brænder for, samtidig med at jeg møder skønne mennesker hver dag. At finde den indre skønhed frem hos mine klienter og give dem et smil på læben, er det der motiverer mig allermest. For mig er det vigtigt at sørge for at alle der går fra mig med en god oplevelse.”

Menekse’s favorit produkter er:

Body Blur Instant Skin Finish Latte Medium

Få den smukkeste fejlfri glød og finish, og dæk små ujævheder, ar, karsprængninger og blåmærke med denne Kropsfoundation.

NIMUE Sun-C Tinted SPF40 Medium

Essentielt for optimal hudpleje er at beskytte huden for skadelig faktorer, som denne SPF dækker for solen stråler.

NIMUE Eye Serum

Fugter og forebygger linjer og rynker, samt har en ‘plumbing’ effekt på eksisterende linjer.

Uddannelse & kurser

I September 2019 blev Menekse færdiguddannet Kosmetolog fra Cidesco Kosmetolog Skole og har derefter modtaget følgende kurser:

NIMUE Basis

NIMUE Avanceret

NIMUE Master Class

Beauty Angel Collagenlys

CND® Manicure

CND® Pedicure

CND® Shellac™

Elleebana Lash Lift & Brow Lamination