fbpx
”Skønhed kommer indefra” – Giver en helt ny mening så snart du benytter dig af de velkendte MK skønhedsprodukter.
MK skønhedsprodukter er til dig som prioriterer skønhed og velvære samt elsker naturlig og eksklusiv kropsterapi! Kom igang allerede nu og du vil hurtigt mærke en positiv ændring…
Et dagligt shot bestående af økologiske drikkeolier og aronia-saft, som indeholder den optimale kombination af essentielle fedtsyrer og antioxidanter vil på kort tid give dig en smukkere hud, bedre fordøjelse, fladere mave, mere energi og en smukkere udstråling, m.m.
Aronia-saften er presset fra aroniabæret, som er kendt for dens fantastiske egenskaber. Det lille velsmagende mørkerøde bær er særligt rigt på vitaminer og mineraler, samt indeholder en høj koncentration af antioxidanter. Derfor kan det lille bær modvirke de fri radikaler i kroppen og vil herved styrke kroppens immunforsvar, organer og kredsløb samt mindske ældningprocesser og beskytte imod sygdomme.
MK Aroniasaft blandes med MK Olien til et lille shot, herefter drikkes shottet. Lettere bliver det ikke.
De to produkter skal tages samtidigt da de er designet til at optimere hinanden. Aroniaens høje indhold af antioxidanter reparere cellernes membran, hvorefter olien genopbygger cellerne og herved gør dig biologisk yngre samt fremmer kroppens fornyelsesprocesser, hvilket du tydelig ville kunne mærke ved daglig indtagelse af shottet.
MK Olierne indeholder blandt andet:
– Kæmpenatlysolie som virker balancerende på hormonsysteme.
– Hybenkerneolie som er fantastisk værdifuld, når det handler om heelning af hud ved pigmentpletter, solskader og ved både tør og fedtet hud pga. hormonubalancer. Hybenkerneolie er ellers ikke meget brugt, da det er en utroligt dyr olie som kun bruges i små mængder i visse specielle rynke- eller pigmentbehandlinger.
– Egyptiske sortkommenolie i rigelige mængder, hvilket er værdifuldt da sortkommenolien i sig selv indeholder over 150 forskellige næringsstoffer som direkte kan hjælpe til med at hæmme allergisk besvær i hud, hårbund, mave-tarm og luftveje og på den måde understøtte hormonbalancen ved hud- eller kropsbehandling.
– Styrisk græskarkerneolie i mandeolien er kendt for sin forebyggende effekt ved prostataproblemer og hjerte-karproblemer.
Alle olier er selvfølgelig jomfruolier af første presning og er desuden nyligt blevet økologisk KRAV-mærkede (den skrappeste økomærkning i Europa). I MK Olie er der med andre ord ikke sparet på kvalitetsolierne, hvilket også gør, at man hurtigt virkelig kan føle ændring på kroppen, selvom man har været vant til, at tage essentielle olier hele livet. Olierne er med andre ord terapeutiske olier i og med, at de indeholder mere end blot de rigtige essentielle fedtsyrer i den rigtige sammensætning – de er ganske enkelt et udvidet redskab til at forbedre og optimere al behandling i klinikken uden samtidigt at udelukke andre produkter.
Kom igang nu og køb dine olier i TAKE A BREAK Spa…