Kasper

Kasper

Massør

”Jeg er en 35 årig jyde, som er vokset op i Esbjerg, men flyttede til København i 2005.
Jeg har i mange år arbejdet som håndværker, men sidste år hoppede jeg ud i et nyt eventyr, da jeg uddannede mig som Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør på Danmarks ældste og mest anerkendte massageskole.
Jeg har tidligere gået til svømning og boksning, hvor min interesse for kroppens sundhed, fysiologi og anatomi opstod. Hvor selv samme interesser fylder hele min hverdag, den dag i dag.

Jeg er altid glad og har en positiv indstilling til livet. Jeg ønsker det bedste for mine medmennesker og jeg brænder for at gøre en forskel, hvor end det er muligt. Dén mulighed er jeg sikker på at få, ved at arbejde som massør i TAKE A BREAK Spa.
Jeg kan sikre dig, at du er i de bedste hænder hos mig. Jeg vil gør alt for at du føler dig tryg, så du får en behagelig oplevelse og at din krop føles bedre efter en massage hos mig. Med min viden indenfor fysiologi og anatomi ligger min helt store interesse i at behandle på specifikke problemområder i muskler, led og væv. Kort sagt: Jeg lover at du svæver hjem og bliver til en bedre udgave af dig selv. ”

Uddannelser/Kurser:

– Lægeeksamineret Fysiurgisk massør, AM Massageskole