Massage

Alle massører hos TAKE A BREAK Spa er uddannet og håndplukket fra AM Massageskole, som er en af landets bedste massageskoler der tilbyder landets længste og mest grundige massøruddannelser. Du er herved altid sikret en massør af højeste kvalitet, som er i stand til at udfører en effektiv fysiurgisk behandling, med forståelse for kroppen anatomi og fysiologi.

Du kan læse mere om den enkelte massørs uddannelsesniveau under ‘Behandlere’ →

OBS! Alle tider inkluderer af- og påklædning. 

Sportsmassage

Få en dybdegående massage – anbefaledes til sportsudøvere og folk som har en fysisk aktiv livsstil, samt til personer med skade som skal rettes op på, eller blot hvis man er øm eller utilpas. Behandlingen udføres med fokus på dine problemområder og efter dine behov.

30 min. Kr. 350,-
60 min. Kr. 650,-

Book Sportsmassage

Velværemassage

Få en afslappende anti-stress behandling, som udføres med lange rolige bevægelser og anbefales til dig som har brug for et afslappende ‘break’ fra en travl hverdag. Når et andet menneske rører ved dig påvirkes vores relation til andre mennesker positivt. Når man berøres, giver berøringen ro i nervesystemet, man finder nemmere hvile og føler sig bedre tilpas. Når nervesystemet er i balance, bliver vi mere motiverede og modtagelige over for læring.

60 min. Kr. 650,-
90 min. Kr. 895,-

Book Velværemassage

Ryg/nakke massage

Er du ofte anspændt og øm i skuldre og nakke, kan du med fordel book denne behandling. Går du i en længere perioder med spændinger, kan det udvikle sig til muskelinfiltrationer og myoser, som kan resulterer i spændingshovedpine, smerter som stråler ned i armen og stivhed i øvre ryg. Dette er desværre tilstande som de fleste har oplevet igennem deres liv, grundet forkerte arbejdsstillinger, stillesiddende arbejde og dårlige sovepositioner.

45 min. Kr. 495,-

Book Ryg/nakke massage

Graviditetsmassage

Denne behandling er til gravide og har til formål at stimulere blodomløbet, reducere ømhed og væskeophobninger samt give dig følelsen af ro og selvforkælelse inden fødslen. Ved smerter i bækken og ryg, kan massage ligeledes virke smertelindrende.
En behagelig og afslappende graviditetsmassage kan give ro i kroppen og resulterer i en bedre søvn. Massage er tilmed fødselsforberedende, da du giver dig selv mulighed for at “komme ned i kroppen”. Dette kan du bruge når du skal føde/koncentrere dig om dine veer ved fødsel. Behandlingen udføres med en speciallavet pude, hvor der er plads til maven således at babyen ikke lider overlast.

60 min. Kr. 650,-
90 min. Kr. 895,-

Book Graviditetsmassage

Fod og ben massage

Få 30 min. Fod og ben massage inkl. venepumpeøvelser, som pumper væske væk fra fødderne og underben. Vi lover at du svæver hjem.

Anbefales særligt til gravide, da man som gravid, bærer rund på ekstra vægt, hvilket meget sandsynligt kan give hævede, ømme og trætte fødder og ben. 

30 min. Kr. 350,-

Book fod og ben massage

Ansigtsmassage

Oplev en luksuriøs ansigtsmassage som giver fornyet glød og velvære. En ansigtsmassage kan ligeledes modvirke spændingshovedpine, og få dig helt ned i gear. 

30 min. Kr. 350,-

Book fod og ben massage

Cupping massage

Dette er en bindevævsmassage og fungerer som en Detoxbehandling af hele kroppen. Behandlingen udføres ved hjælp af komprimerende gummikopper, som skaber et vakuum på huden. I stressede perioder eller ved en dårlig væskebalance, kan affaldsstoffer ophobes i vævet og fungerer som lim, der klistre sig fast på musklerne og forårsager smerter. Formålet med vakuummet er at løfte huden fra musklerne og skille hudlagene fra hinanden, så affaldsstofferne får fri passage til at blive frigivet fra hudlagene. Således virker denne massage detoxende og smertelindrende.

60 min. Kr. 750,-

Book Cupping massage