Massage

Alle massage-behandlinger udføres af lægeeksamineret fysiurgiske massører, som er uddannet og håndplukket fra AM Massageskole, som er en af landets ældste og mest anerkendte massageskoler. Dette resultere i at niveauet af massagebehandlinger ligger på højeste plan.

Sportsmassage

Dette er en dybdegående massage, som kan anbefaledes til sportsudøvere og folk som har en fysisk aktiv livsstil. Ligeledes kan den anbefales hvis man har en skade som skal rettes op på, eller blot hvis du går rundt og er øm og utilpas. Massagen udføres individuelt med fokus på dine problemområder og efter dine behov.
30 min. Kr. 295,-
60 min. Kr. 550,-

BOOK SPORTSMASSAGE

Velværemassage
Dette er en afslappende anti-stress massage. Massagen udføres med lange rolige bevægelser og anbefales hvis du har brug for et afslappende break fra en travl hverdag. Når et andet menneske rører ved dig påvirkes vores relation til andre mennesker positivt. Når man berøres, giver berøringen ro i nervesystemet, man finder nemmere hvile og føler sig bedre tilpas. Når nervesystemet er i balance, bliver vi mere motiverede og modtagelige over for læring.
60 min. Kr. 550,-
90 min. Kr. 795,-
 

BOOK VELVÆREMASSAGE

Ryg/nakke massage
Er du ofte anspændt og øm i skuldre og nakke, kan du drage stor fordel af denne massage. Går du i en længere perioder med spændinger, kan det udvikle sig til muskelinfiltrationer og myoser, som kan resulterer i spændingshovedpine, smerter som stråler ned i armen og stivhed i øvre ryg. Dette er desværre tilstande som de fleste har oplevet igennem deres liv, grundet forkerte arbejdsstillinger, stillesiddende arbejde og dårlige sovepositioner.
45 min. Kr. 450,-
 

BOOK RYG-SKULDRE-NAKKE-MASSAGE

Graviditetsmassage
Denne massage er til gravide og har til formål at stimulere blodomløbet, reducere ømhed og væskeophobninger samt give dig følelsen af ro og selvforkælelse inden fødslen. Ved smerter i bækken og ryg, kan massage ligeledes virke smertelindrende.
En behagelig og afslappende graviditetsmassage kan give ro i kroppen og resulterer i en bedre søvn. Massage er tilmed fødselsforberedende, da du giver dig selv mulighed for at “komme ned i kroppen”. Dette kan du bruge når du skal føde/koncentrere dig om dine veer ved fødsel.
Massagen udføres med en speciallavet pude, hvor der er plads til maven således at babyen ikke lider overlast.
60 min. Kr. 595,-

BOOK GRAVIDITETSMASSAGE

Graviditets fodmassage
Alle gravide kvinder burde forkæle sig selv med denne Gravid Fodmassage. Som gravid bære man rund på et ekstra liv, hvilket meget sandsynligt kan give hævede, ømme og trætte fødder. Hos TAKE A BREAK Spa kan du få 30 min. tiltrængt Graviditets Fodmassage, som indeholde et lækkert varm fodbad, efterfulgt af en lækker massage inkl. venepumpeøvelser, som pumper væske væk fra fødderne. Vi lover at du svæver hjem.
30 min. Kr. 350,-

Book treatment

Hotstonemassage
Dette er en afstressende luksus-massage hvor varme Lava-sten masseres op ad din krop i lange rolige bevægelser. Samtidigt placeres Lava-stenene på fokusområder for at varmen fra stenene øger blodcirkulationen og løsner spændinger. Dette er i høj grad en massage som stimulerer blodomløbet. Varmen fra Lava-sten virker muskelafslappende, hvilket er yderst smertelindrende ved muskelspændinger.
60 min. Kr. 595,-

BOOK HOTSTONE-MASSAGE

Cupping massage
Dette er en bindevævsmassage, der fungerer som en Detox-behandling. Massagen udføres ved hjælp af komprimerende gummikopper, som skaber et vakuum på huden. I stressede perioder eller ved en dårlig væskebalance, kan affaldsstoffer ophobes i vævet og fungerer som lim, der klistre sig fast på musklerne og forårsager smerter. Formålet med vakuummet er at løfte huden fra musklerne og skille hudlagene fra hinanden, så affaldsstofferne får fri passage til at blive frigivet fra hudlagene. Således virker denne massage detoxende og smertelindrende.
Appelsinhud, som består af fedt i hudlagene, vil ligeledes formindskes ved en cuppingmassage, da dette fedt vil blive løsnet og frigivet.
60 min. Kr. 595,-

BOOK CUPPINGMASSAGE