fbpx

Massage Carlsberg Byen

af | jun 18, 2020 | Massage

Massage Carlsberg Byen | Bliv smertefri i dag!

Book Professionel Massage hos Benjamin.

Vidste du at TAKE A BREAK Spa tilbyder massage i Carlsberg Byen af højeste kvalitet?

Alle vores massører er uddannet hos AM Massageskolen. AM Massageskole er Danmarks ældste og bedste massageskole, og tilbyder de længste og mest teoretisk uddannelser. Derfor ansætter vi primært massører AM Massageskole, fordi de uddanner nogle af de bedste massører.

Benjamin er uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør og Lægeeksamineret Sportsmassør, samt er i gang med Danmarks længste massør uddannelse – Musculupat® uddannelsen.

Benjamin har været hos TAKE A BREAK Spa i ca. 2 måneder – og fortæller følgende om hans oplevelse:

“Nogle af de mest almindelige problematikker jeg oplever hos min klienter i TAKE A BREAK Spa er:
– Spændingshovedpine
– Spændinger i nakke og imellem skulderbladene – Dette møder jeg Især hos kontorfolk eller studerende, som sidder i en stationær stilling i mange af døgnets timer.
– Stivhed og smerter i ryggen/lænden.
– Smerter i hofte og/eller knæ.
– Spænding/smerter i maveregionen.
– Føleforstyrrelser/udstråling i arm/fingre og eller benene.

Jeg bliver tit overrasket over, hvor længe mine klienter går undt med smerter, før de vælger at gøre noget ved det – og booke tid hos mig.

Ingen bør gå og have ondt eller opleve dagelige smerter grundet muskulære problematikker – særligt ikke når jeg er uddannet til at fjerne det og gøre dem fri af smerter.

Ud over dybdegående fysiurgisk massage med generel fokus på vejrtrækning, så anvender jeg ofte behandlingsteknikker som, bevægelse/mobilisering, modpres, akkupressur (dybe tryk), pulsering, m.m. 

Du er selvfølgelig velkommen til at booke fuldkrops velværemassage. Men jeg brænder helt klart for at hjælpe mine klienter med deres muskulære problemer og gøre dem fri fra deres smerter.

Oplever du muskulære problematikker eller smerter? Så ønsker jeg, at du booker en tid hos mig – snarest! Jeg ønsker at hjælpe dig med at blive smertefri og løse dine muskulære problemer. Jeg føler ikke at du skal gå og have ondt – særligt ikke, når det eneste du skal gøre er, at booke en tid. Jeg glæder mig til at hjælpe dig!”

Book Professionel massage i Carlsberg Byen. Vælg i mellem:

  • 30 min. kr. 295,-
  • 45 min. kr. 450,-
  • 60 min. kr. 550,-
  • 90 min. kr. 795,-

Læs mere om alle vores massage behandlinger her →

Gå til onlinebooking →