Massage

Alle vores massager bliver udført af uddannede lægeeksaminerede fysiurgiske massører eller Sportsmassører fra A.M. Massageskole.

Vi har et skønt dobbeltrum, hvor det er muligt at få behandling samtidig, ring for booking af parbehandlinger.

De anførte tider er inkl. af- og påklædning.

Sportsmassage
Dette er en dybdegående massage, som kan anbefaledes til sportsudøvere og folk som har en fysisk aktiv livsstil. Ligeledes kan den anbefales hvis man har en skade som skal rettes op på, eller blot hvis du går rundt og er øm og utilpas. Massagen udføres individuelt med fokus på dine problemområder og efter dine behov.

30 min. Kr. 295,-
45 min. Kr. 445,-
60 min. Kr. 545,-

I øjeblikket er der 25% på denne massage, mandag til fredag kl. 9.00-12.00 (Behandlingen skal være afsluttet inden kl. 12.00).

Velværemassage
Dette er en afslappende anti-stress massage. Massagen udføres med lange rolige bevægelser og anbefales hvis du har brug for et afslappende break fra en travl hverdag. Når et andet menneske rører ved dig, frigives hormonerne dopamin og oxytocin. Begge hormoner påvirker vores relation til andre mennesker positivt. Et øget indhold af oxytocin i blodet sænker desuden blodtrykket, forbedrer tarmfunktionen og sænker indholdet af stresshormonet kortisol. Når man berøres, giver berøringen ro i nervesystemet, man finder nemmere hvile og føler sig bedre tilpas. Når nervesystemet er i balance, bliver vi mere motiverede og modtagelige over for læring.

30 min. Kr. 295,-
45 min. Kr. 445,-
60 min. Kr. 545,-

I øjeblikket er der 25% på denne massage, mandag til fredag kl. 9.00-12.00 (Behandlingen skal være afsluttet inden kl. 12.00).

Graviditetsmassage
Denne massage er til gravide og har til formål at stimulere blodomløbet, reducere ømhed og væskeophobninger samt give dig følelsen af ro og selvforkælelse inden fødslen. Ved smerter i bækken og ryg, kan massage ligeledes virke smertelindrende.
En behagelig og afslappende graviditetsmassage kan give ro i kroppen og resulterer i en bedre søvn. Massage er tilmed fødselsforberedende, da du giver dig selv mulighed for at “komme ned i kroppen”. Dette kan du bruge når du skal føde/koncentrere dig om dine veer ved fødsel.
Massagen udføres med en speciallavet pude, hvor der er plads til maven således at babyen ikke lider overlast.

60 min. Kr. 595,-

 

Muslingemassage
Dette er en afstressende luksus-massage hvor varme Lava-Shells masseres op ad din krop i lange rolige bevægelser. Det er i høj grad en massage som stimulerer blodomløbet. Varmen fra Lava-Shells virker muskelafslappende, hvilket er yderst smertelindrende ved muskelspændinger. Massagen er særlig lækker i de kolde vintermåneder, hvor man går og bliver spændt op, af at fryse.

60 min. Kr. 595,-

 

Hotstone-massage
Dette er en afstressende luksus-massage hvor varme Lava-sten masseres op ad din krop i lange rolige bevægelser. Samtidigt placeres Lava-stenene på fokusområder for at varmen fra stenene øger blodcirkulationen og løsner spændinger. Dette er i høj grad en massage som stimulerer blodomløbet. Varmen fra Lava-sten virker muskelafslappende, hvilket er yderst smertelindrende ved muskelspændinger.

60 min. Kr. 595,-

 

Cuppingmassage
Dette er en bindevævsmassage, der fungerer som en Detox-behandling. Massagen udføres ved hjælp af komprimerende gummikopper, som skaber et vakuum på huden. I stressede perioder eller ved en dårlig væskebalance, kan affaldsstoffer ophobes i vævet og fungerer som lim, der klistre sig fast på musklerne og forårsager smerter. Formålet med vakuummet er at løfte hunden fra musklerne og skille hudlagene fra hinanden, så affaldsstofferne får fri passage til at blive frigivet fra hudlagene. Således virker denne massage detoxende og smertelindrende.
Appelsinhud, som består af fedt i hudlagene, vil ligeledes formindskes ved en cuppingmassage, da dette fedt vil blive løsnet og frigivet.

60 min. Kr. 595,-

 

Hydrotherm massage
Dette er en unik tredimensionel massage hvor du ligger på ryggen under hele massagen. Massagen udføres på en opvarmet vandmadras, som giver behandleren mulighed for at udføre en helkropsmassage uden afbrydelse, fordi man netop ikke skal vendes sig undervejs. Du slipper ligeledes for at ligge med hovedet nede i hullet på briksen. Massagen kan både udføres som en velvære- eller dybdegående-massage, efter behov. Varmen fra madrassen virker muskelafspændende og vil give større resultater end på traditionel vis. Denne massage er også meget velegnet til gravide.

60 min. Kr. 595,-