fbpx

Hvad er Cellulite/Appelsinhud?

Cellulite består af blokkeringer i bindevævet, dannet af fedtdepoter der får din hud til at syne ujævn og hullet. Cellulite nedsætter blodomløbet i bindevævet, hvilket betyder, at det ikke forsvinder af sig selv, når først det er opstået. Grundlæggende er cellulite genetisk betinget, men forværres af sidestillede arbejde og/eller livsstil, stående arbejde over mange daglige rutiner, uhensigtsmæssigt kost, rygning og stress, m.m.

Hvad kan Body Strategist Serien fra Comfort Zone?

Body Strategist Serien fra Comfort Zone tilbyder et komplet program af problemknusende kropsprodukter der kan hjælpe på vægttab og opstramning, hhv. behandle følgende problematikker:
– Nedsætte/fjerne cellulite
– Øge fedtforbrændingen
– Aktiverer stofskiftet
– Frigørelse af ophobede affaldsstoffer
– Fjerne indgroede hår
– Fjerne strækmærker
– Opstramme uelastisk hud, m.m.

TAKE A BREAK Spa introducerer fire nye cellulite behandlinger, som er udviklet ud fra Body Strategist Serien fra Comfort Zone

  • AROMATHERAPY WRAP er egnet til alle typer cellulite. Behandlingen reducere hævede ben og stimulere fedtforbrændingen
  • THERMO ATTACK er særligt egnet til fedtrelateret cellulite. Behandlingen stimulere fedtforbrændingen og mikrocirkulationen, hvilket nedbryder ophobet fedtdepoter og fjerner genstridig cellulite.
  • BODY ACTIVE er egnet til personer med en aktiv livstil. Behandlingen reducerer muskelspændinger og modvirker ‘tunge ben’, samt stimulerer og remineraliserer vævet.
  • Cupping inkl. infrarød tæppe egnet til mild cellulite og belastet bindevæv. Cupping løsner toxinerne og blokader i bindevævet med cupper, og infrarød tæppet transporterer toxiner videre til nyre og lever, som renser det ud af kroppen.

Klik her og læs mere om vores fire nye cellulitebehandlinger.

MARTS TILBUD | CELLULITE KURFORLØB

For optimalt resultat ved behandling med Body Strategist Serien fra Comfort Zone, handler det i høj grad om identificering af cellulite og korrekt valg af behandling. Uanset hvilken slags cellulite du ønsker at behandle, så har TAKE A BREAK Spa den rette cellulite behandling til dig.

Det kan være svært at identificerer og vælge hhv. cellulite og behandling. Overlad derfor valget til vores kompetente behandlere, ved at booke cellulite kurforløb. Book månedens tilbud/cellulitet kurforløb, hvor vi vil sammensætte/kombinerer 4 cellulite behandlinger, som vil give dig optimalt resultat.

Cellulite kurforløb á 4 cellulite behandlinger til KUN kr. 1.500,-

Normalpris kr. 2.200,- Spar derfor kr. 700,-

Book Cellulite kurforløb til kun 1.500,-