Maria

Kosmetolog

”Jeg kan lide at være kosmetolog fordi man møder så mange forskellige typer mennesker, og jeg sætter en stor ære i at få folk til at føle sig afslappede og godt tilpas. Jeg har altid haft en interesse for hud- og kropspleje, og jeg synes det er spændende at se hvordan forskellige behandlinger og produkter kan afhjælpe forskellige hudproblemer. Jeg elsker at arbejde som kosmetolog fordi jeg får lov til at møde nye mennesker og til at tage min passion med på arbejde hver dag.”
 
 

Maria’s favorit produkter er:

Comfort Zone Body Strategist Scrub

Denne hurtigabsorberende og hudfornyende gelé er baseret på alphahydroxy syrer, frugtekstrakter, jojoba og silica der optimerer hudens funktionalitet og effektivitet.

NIMUE Super Hydrating Serum

Denne super fugtgivende tilfører ekstra fugt til min hud om vinteren, og om sommeren anvender jeg blot denne under min SFP.

NIMUE Cleansing milk

Denne sæbefri, rensemælk er velegnet til sensitiv og tør hud, eller hvis man foretrækker en cremet rens fremfor en gel rens.

Uddannelse & kurser

I 2017 blev Maria færdiguddannet Kosmetolog hos Cidesco Kosmetolog Skole. Efterfølgende har Maria modtage følgende kurser: 

NIMUE Basic Ansigtsbehandling

CND® Manicure

CND® Pedicure

CND® Shellac™

Spray tan, Vita Liberata

Aspiré Keratin Lash Lift