fbpx

50% på Sugaring

af | sep 26, 2018 | Sugaring

Billig Sugaring

-50% RABAT PÅ ALLE SUGERING BEHANDLINGER

I HELE NOVEMBER 2018 kan du booke alle Sugaring behandlinger til HALV PRIS! For at opnå rabatten booker som normalt. Rabatten er noteret i bookingen og fratrækkes ved kassen. 

Da hårfjerning med sugaring er nyt i TAKE A BREAK Spa, er dette tilbud oprettet for at vores behandlere kan dygtiggøre sig yderligere, således behandlingsteknikkerne gøres til rutine. Derfor har vi brug for jeres hjælp. Book tid til sugaring så vores behandlere kan få arbejdet en masse med sugaring, så vi i fremtid har de bedste sugaring behandlere.

Hos TAKE A BREAK Spa bruger vi sukker fra Alexandria professionel, da deres produkter er af højeste kvalitet. Produktet består af få og naturlige ingredienser, hhv. sukker, citron og vand. Udover kvaliteten af produkterne, harAlexandria professionel udviklet behandlingsteknikker som giver optimale hårfjernings resultater.

BOOK TID NU

Hvor skal jeg vælge sugaring frem for voks?

Det skal heller ikke nødvendigvis. Sugaring har dog mange unikke fordele da sukkermassen trækker hårene ud i deres naturlige gro retning, hvilket giver mulighed for at fange flere hår i den tidligere vækstfase. Andre gode fordele er, at knækkede hår formindskes, nedsætter ubehag og irritation, samt sukkeret vil exfolierer huden blidt. Derudover er sukkeret 100% naturligt og er derfor at anbefale til personer med sensitiv hud.

Vigtig viden før din sugaring behandling.

Dine hår skal være mellem 0,5 – 1 cm lange eller ca. 14 dage efter sidste barbering.
Skrub huden inden din behandling, har du sensitiv hud så gør det ikke på samme dag.

Vigtig viden efter din sugaring behandling.

Næste behandling bør ske ca. 4-5 uger efter den forrige, på den måde fanger man alle hår i den samme vækstfase i sidste ende, og opnår derfor længere varige resultater på sigt.
Undgå produkter med parfume, deodorant, anti-perspiant, selvbruner og makeup på det behandlede område i 24 timer efter din behandling.
Ingen træning, sauna eller sol i 24 timer efter din behandling.
Fugt gerne huden med en god Body Lotion.
Skrub huden 2-3 gange om ugen derhjemme, for igen at undgå indgroet hår. Det er vigtigt at hårene kan få lov at vokse ud uden problemer. Dog først 2-3 dage efter behandlingen.
evt. rent skiftetøj så der ikke kommer bakterier på huden efter.

EFTER ENHVER HÅRFJERNINGS BEHANDLING ANBEFALER VI BODY SCRUB FRA GRUMS!

Du bør exfoliere din hud efter enhver hårfjernings behandling, da det nedsætter sandsynligheden for indgroet hår. Hovedingrediensen i Body Scrubben fra GRUMS er kaffegrum, hvilket giver den exfolierende effekt. Grumsen er med til at stimulere kredsløbet, da indholdet af koffein gør at affaldsstoffer i huden hurtigere bliver transporteret væk. Huden efterlades derfor med en frisk og sund kulør. Kaffesyren som sidder i grumsen stimulerer dannelsen af collagen, hvilket giver en fastere og mere elastisk hud. De lækre olier i produktet, er med til at fugte og blødgøre huden og tilfører samtidig en masse antioxidanter og vitaminer. Alle produkterne fra GRUMS kan selvfølgelig købes i TAKE A BREAK Spa.