fbpx

MÅNEDENS PRODUKTER | MARTS

Comfort zone tilbyder nu Body Strategist Cellulite & Tone serien, som er et komplet program af produkter og behandlinger, der kan afhjælpe og arbejde på cellulite, vægttab og opstramning.

I starten af Marts 2019 lancerede vi fire nye cellulitebehandlinger. Klik her og læs mere om vores nye cellulitebehandlinger, hhv. Thermo Attack, Aromatherapy Wrap, Body Active og Cupping inkl. Infrarødt varmetæppe.

Ønkser du at prøve de nye cellulitebehandlinger? Kan du i marts måned, købe et Cellulite kurforløb á 4 behandlinger til KUN kr. 1.500,- Klik her og læs mere om månedens tilbud – Cellulite kurforløb.

I forbindelse med Månedens tilbud – Cellulite kurforløb – anbefales supplerende hjemmebehandling, for optimering og vedligholdelse af resultater, med følgende tre produkter, fra Comfort zone’s nye Body Strategist serie.

1. Body Strategisk Body Scrub
Oplev en forfriskende gele med AHA (alpha-hydroxy acids) frugtsyrer, slibende partikler af silica mineral og ren jojoba-oile, hvis pH værdi fremmer effekten og resultatet. Denne blanding af AHA frugtsyrer, fremmer afstødningen af døde, tørre hudceller og normaliserer celledannelsen. Jojoba kugler og Silica mineral giver en mekanisk peeling, der fjerner det øverste døde lag hud. Kombinationen af frugtsyrer og mineraler arbejder særligt effektivt på tørre albuer og knæ, med øjeblikkelig virkning.
Pris kr. 299,-

2. Body Strategisk Thermo Cream
Intensiv cream med dobbelt termoeffekt, som øger blodcirkulationen og fedtforbrændene. Produktet bekæmper fedtophobninger og overvægtsrelateret cellulite.
Den vekslende termoeffekt af kulde og varme i huden, sikre høj absorberingsevne, så de aktive ingredienser kan virke optimalt.
Pris kr. 465,-

3. Body Strategisk Gel
Efeu ekstrakt fremmer cirkulationen, hævelse/ødem reduceres og appelsinhud forfines. Du vil opleve en hurtig og tydelig lindring af ødem og reducering af uskønne buler på ben.
Pris kr. 249,-

Alle produkterne kan købes i TAKE A BREAK Spa.