Nuværende loyalitetsklub udløber. Brug derfor optjente loyalitetspoint inden d. 31. maj 2021.

Ny og forbedret loyalitetsklub lanceres i løbet af maj 2021. Glæd jer!

Læs om alle medlemsfordele nedenfor:

 

OPTJEN POINT

Som medlem af TAKE A BREAK’s Loyalitetsklub optjener du 1 point pr. 10 kr. du handler for hos os TAKE A BREAK Spa. Medlemskabet er personligt og point optjenes ved køb af produkter og behandlinger til dig selv. Ved køb af gavekort optjenes ikke point, derimod optjenes point ved betaling med gavekort.

Ved betaling med forbrugsforeningen optjenes ikke point i loyalitetsklubben.

 

GRATIS BEHANDLINGER & PRODUKTER

Dine point kan bruges som betaling af valgfrie behandlinger eller produkter til dig selv. Pointene kan bruges når du har optjent point til den fulde pris af en behandling eller produkt, og kan ikke bruges til at opnå løbende rabatter. Pointværdi: 1 point = 1 kr.

FØLG DINE POINT PÅ DIN KVITTERING


Du kan nemt få et overblik over dine optjente point på din kvittering. Du kan altid få din kvittering sendt på mail, således kan du følge i dine optjente point.

 

 

DINE POINT UDLØBER IKKE

 

Dine point udløber ikke så længe dit medlemskab er aktivt. Medlemsprisen er kr 100,-/årligt. Et medlemskab er gældende fra 1. marts til 1. marts og koster kr. 100,- uanset hvornår på året du indmeldes.

EKSKLUSIVE MEDLEMSTILBUD OG EVENTS


Som medlem af vores loyalitetsklub vil du modtage unikke tilbud og rabatter, samt modtage invitationer til events og kundeaftener.


OBS! Medlemskab til vores loyalitetklub kan ikke fåes online, men kan derimod kun fåes fysisk i klinikken. Book derfor tid til din næste behandling og få dit loyalitetkort i dag! Vi glæder os til at du bliver en del af vores univers af skønhed og velvære.