Lone

Lone massør

Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør

”Jeg er 45 år, har haft min opvækst i en lille landsby på Midt Sjælland, men flyttede til København i 1996. Jeg har en skøn familie, som består af min kæreste og vores 4 sammenbragte børn i alderen 15-22 år. I december 2017 tog mit liv en brat ændring da min krop lukkede ned og jeg blev sygemeldt 6 mdr. med stress. Rejsen tilbage var lang, men det var i denne periode jeg oplevede, alt det gode massagen gjorde for min mentale og fysiske tilstand. Jeg besluttede mig for at skifte karriere og i stedet for at se tal og excel, ønskede jeg at se, høre og mærke mennesket foran mig. Så jeg valgte at uddannet mig til Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør på Danmarks ældste og mest anerkendte massageskole.
Det er min passion at skabe et moment hvor alle pligter, opgaver, tanker og den fyldte kalender bliver sat på standby, samt afhjælpe specifikke problematikker der har sat sig i kroppen – ganske enkelt skabe balance og velvære – fysisk som mentalt.
Jeg er i besiddelse af et stort drive, positiv energi, omsorg (kærlighed) og ønske om at gøre en forskel for andre, så det sammen med min faglige viden inden for Fysiolog og Anatomi, vil jeg love at gøre mit ypperste for at give netop dig den behandling netop du har behov for.”

Uddannelser/Kurser:

– Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør, AM Massageskole