Laura

CND Negleteknikker

“Jeg ønsker at imødekomme alles ønsker indenfor smukke og holdbare negle. Mit ønske stammer fra min store passion for at lave negle, som jeg har haft længe, men siden jeg blev ansat hos TAKE A BREAK Spa, er min passion kun vokset sig større. Som person er jeg kreativ og perfektionistisk, hvilket tydeligt kommer til udtryk i mit arbejde som negleteknikker. Jeg vil gøre mit allerbedste, for at opfylde alle kunders ønsker. For mig handler det ikke om “bare” at lave et sæt negle. Det handler endvidere om, at give kunden en tilfredshedsfølelse, som rækker længere end behandlingstiden, og selvfølgelig et sæt smukke negle med hjem – da det først er der jeg vil kunne være tilfreds med mit arbejde.”

Lokation:

TAKE A BREAK Spa
Tapperitorvet 8, 1799 København V

Laura’s favorit produkter er:

Nanolash Eyelash Serum

Denne professionelle vækstserum får dine vipper til at vokse hurtigere og forlænger/fortykker dine naturvipper.

CND™ SolarOil

Fugter og forebygger skader som negle der knækker eller skiller i lagene. Mandelolien og E-vitamin gør neglene ekstremt fleksible og smidige, og blødgør samtidig neglebåndene.

CND™ Vinylux Top Coat

CND Vinylux Top Coat
Dette er en innovativ Top Coat, som forsegler og beskytter CND VINYLUX neglelak mod ridser, afskalning og holder glossen i 7 dage.

Uddannelse & kurser

CND™ Brisa® Gel

CND™ Shellac®

CND™ Manicure

CND™ Pedicure