Lash Lift

Lash Lift er til dig som foretrækker en naturlig og nem løsning til at få dine naturvipper til at syne længere og mere volumniøse. Slut med vipper som ikke buer eller bukker nedad.

Hvad er et Lash Lift?

Behandlingen udføres ved at bukke vipperne over en silikone-skabelon, som limes til dit øjenlåg med en skånsom lim. Herefter permanentes dine vipper med permanent lotion og curling lotion. Dette vil resulterer i at kurven på dine vipper vil blive ændret, efter kurven på valgte skabelon. Ønsker du at få farvet dine øverste vipper, da afsluttes behandlingen med farve.

Behandlingen tager 45-60 minutter og vil give dine vipper mere volumen og et smukt løft som holder i 3 – 8 uger. Vipperne bukkes permanent, men da din krop kontinuerligt producerer nye vippe-hår og udstøder gamle, vil liftet forsvinde med tiden. Holdbarheden kan derfor varierer efter hastigheden af dine naturvippers cyklus. En gennemsnitslig vippecyklus varer ca. 90 dage. Det vil sige at du på 90 dage har skiftet alle dine vipper ud og liftet vil herefter ikke være synligt længere.

Behandlingen indeholder håndmassage eller hovedbundsmassage i trækketiden. 

Resultatet kan varierer alt efter din vippetype/-tilstand og længde – det er derfor ikke alle som kan få samme resultat.

Vi anbefaler at benytte en vippe-conditioner og/eller vippe-serum dagligt efter liftet, for at pleje og forbygge tørre vipper, samt stimulerer vippernes vækst.

OBS! Hvis du har fået farvet dine vipper, skal der går 2 dage før du kan få et Lift, da farven kan ændre sig.

Lash lift

Behandlingens varighed er 30 min.
Pris kr. 550,-

Book Lash lift

Lash lift med farve

Behandlingens varighed er 45 min.
Pris kr. 595,-

(OBS! Det er som udgangspunkt kun de øverste vipper som farves)

Book Lash lift med farve