Kropsbehandlinger

Detox kropsbehandling – Kr. 1250,-

Du kan nu få den ultimative Detox kropsbehandling i TAKE A BREAK Spa, hvor du vil opnå mange fordele på din vitale sundhed. Én af de største fordele ved detox kropsbehandlingen er at giftstoffer/toksiner løsnes fra dine hudlag, muskelfibre og celler. Samtidigt vil denne detox kropsbehandling forbedre blodcirkulationen i din krop og fremme blodgennemstrømningen til dine organer, væv og muskler. Denne kombination af virkninger gør, at toksiner lettere skylles ud af kroppen. Som resultat af dette vil du få et smidigt bindevæv. Ligeledes bliver dit lymfesystem stimuleret, hvilket vil styrke dit immunforsvar og hjælpe kroppens processer organer til at virke optimalt. På den måde vil du med denne udrensende detox kropsbehandling opnå en større vital sundhed. Når du modtager en detox kropsbehandling kan du opleve følgende:
⦁ Vægttab
⦁ Ophobet fedtdepoter løsnes
⦁ Bedre fordøjelse
⦁ Flottere og sundere hud og færre rynker
⦁ Mindskning af cellulitis/appelsinhud
⦁ Sundere hår
⦁ Bedre vejrtrækning
⦁ Bedre søvn og mere energi henad dagen
⦁ Et stærkere immunsystem
⦁ Klarer tænkning
⦁ Bedre følelse af velvære og mindre stress
⦁ Kan virke smertelindrende, ved hyppig forekomst af smerter

Detox kropsbehandlingens varighed er 2 timer.
Detox kropsbehandlingen indholder:
⦁ Tørbørstning af din krop med en 100% økologisk loofasvamp, hvilket stimulerer blodcirkultaionen og opvarmer dit bindvæv (Denne økologiske loofasvamp kan du hjembringes efter behandlingen).
⦁ Kropspeeling med en effektiv blanding af mineralsk dødehavssalt og økologiske urter, som i kombination giver en ren og smidig hud, samt øger blodgennemstrømningen i hudlagene.
⦁ Cuppingmassage, som med vakuum løfter hudlagene fra hinanden, således at toksiner bliver løsnet og sendt ud i kroppen, hvorefter nyre og lever vil arbejde på at udskille disse toksiner fra kroppen. Cuppingmassagen bliver udført med unik kombination af essentielle detox-olier som trænger ind i huden og arbejder aktivt og har følgende virkninger; Grapefrugt- og oreganoolierne har slankende egenskaber. Cypressolien er kendt for dens drænende effekt. Rosmarinolie er mikrocirkulations-stimulerende og er kendt for dens eliminerende effekt på toksiner.
⦁ Behandlingen afsluttes med at du bliver pakket ind i et infrarødt saunatæppe, hvor detox-olien virker sammen med den infrarøde varme. Gennemtrænger cellerne i huden og fremmer blodcirkulationen og udskiller de forend løsnede toksiner. Du vil ligge og slappe af dem tæppet, alt imens du vil modtage en lymfedrænende ansigtsmassage.
⦁ Man sveder meget ved indpakningen i saunatæppet, derved står der et bad til rådighed efter behandling.

 

Ilse Luksus Kropsbehandling – Kr. 1250,-

Dette er den ULTIMATIVE velvære oplevelse og luksusbehandling i TAKE A BREAK Spa. Ilse’s Luksus Kropsbehandling er udviklet i samarbejde med Ilse Jacobsen og dette er en behandling til dig, som ikke vil gå på kompromis med noget som helst. I 2 timer bliver du forkælet fra top til tå. Behandlingen består af en kropspeeling, kropsmassage, ansigtsbehandling, ansigtsmassage, samt massage af hænder og fødder. I behandlingen benyttes produkter fra ILSE By Ilse Jacobsen, som består af en serie lækre velvære produkter, hvor duft og konsistens er højt prioriteret. Eksempelvis er havtorn én af de primære aktive bestanddele i Ilse By Ilse Jacobsen cremerne. Havtorn er vildtvoksende i Hornbæk området, hvor den findes i de kystnære klitter. Bærrene, som har et højt indhold af antioxidanter, virker imod tidlig ældning af huden, ligeledes virker den høje koncentration af C-vitamin opstrammende, samt arbejder på hyperpigmenteringer. Behandlingen efterlader hele din krop blød og fugtig og vil give dig den ultimative følelse af ro og velvære.

Behandlingstid: 120 min.
Behandlingen indeholder:
⦁ Peeling af hele kroppen med Rosemary Shea Butter Exfoliating Scrub
⦁ Hele kroppen smøres ind i en fugtgivende og opstrammende lermaske
⦁ Herefter bliver du pakket ind i håndklæder og tæpper
⦁ Imens lermasken virker vil du modtage en afslappende ansigtsbehandling
⦁ Ansigtsbehandlingen består af en dobbelt afrensning, peeling og påføring af cremer
⦁ Ansigtsbehandlingen efterfølges af en lækker ansigtsmassage
⦁ Lermasken bliver herefter aftaget i lange tunge strøg med varme håndklæder
⦁ Helkropsmassage igangsættes og efterlader din krop afslappet og med den ultimative følelse af velvære
⦁ Vi lover at du svæver hjem.

 

Cellulitebehandling af lår og baller – Kr. 350,-

Du er ikke den eneste! 90% af alle kvinder går rundt med cellulite.
Cellulite er når der opstår blokkeringer i bindevævet, hvilket danner fedtdepoter, hvorved din hud syner ujævn og hullede i disse områder. Cellulite resulterer i et mindsket blodomløb i bindevævet, hvilket betyder at det ikke forsvinder af sig selv, når først det er opstået.

Cellulitebehandling af lår og baller udføres ved brug af cupping, som er komprimerende gummikopper, som skaber et vakuum på huden. Dette vakuum løfter hunden fra musklerne og skiller hudlagene fra hinanden, samt øger blodcirkulationen i området, så affaldsstofferne får fri passage til at blive frigivet fra hudlagene. Du vil straks kunne mærke varmen i huden og mærke at der sker noget i området, samt efter få behandlinger vil din hud blive mere glat og jævn.

Cellulite er ikke ensbetydende med overvægt. Denne kosmetiske tilstand er ligeså udbredt hos slanke kvinder, som hos overvægtige. Derfor anses denne cellulitebehandling ikke for at være en slankebehandling.
For optimalt resultat forventes det at du spiser sundt og træner jævnligt, for ikke at genopbygge fedtdepoter og toksiner i bindevævet imellem behandlingerne i behandlingsforløbet.
Få også et klippekort – Pris 5 gange á 1500,- (Spar 50,- pr. behandling) 

 

Dybderens af Ryg – Kr. 495,-

Denne behandling er til dig som ønsker at komme af med urenheder på ryggen. Afhængigt af udgangspunktet, er det muligt at behandlingen skal følges op af en efterfølgende behandling for optimalt resultat.

Behandlingstid: 45 min.
Behandlingen indeholder:
⦁ Dobbelt afrensning af ryg
⦁ Enzym peeling
⦁ 15% frugtsyre på områder med mange urenheder
⦁ Maske efter hudtype
⦁ Afsluttende aftercare creme