Lokation:

Josephine er en del af teamet i Magasin og kan bookes på adresse: 
Kongens Nytorv 13, 1095 København K.

Josephine’s favorit produkter er:

Josephine

Klinikchef i Magasin du Nord & Kosmetiker

“Som klinikchef for TAKE A BREAK Spa i Magasin du Nord (Kgs. Nytorv) er det vigtigt for mig at mine kollegaer har et godt lærings- og uddannelsesniveau, men også at vi har et sublimt arbejdsmiljø for at kunne give vores kunder de bedste resultater/behandlinger. Jeg er uddannet statsanerkendt kosmetiker med speciale i avanceret hudterapi og makeup artist fra den anerkendte Sine Ginsborg Makeup School, Cph. Desuden har jeg erfaring fra flere af de mest førende brands indenfor hudpleje- og kosmetikindustrien. Jeg har en stor faglig viden indenfor hud, ingredienser og behandlingsmetoder og jeg holder mig konstant opdateret med den nyeste viden og tendenser i branchen. Jeg er perfektionist til fingerspidserne, jeg læser huden og har fokus på at tilpasse, vejlede og skræddersy individuelle behandlinger, så vi sammen kan opnå de bedste resultater. Udover at skabe de bedste resultater er det vigtigt for mig, at være nærværende overfor mine kunder – at de efter behandlingen har en følelse af velvære, fornyet energi og ro. Hos mig er man altid i de bedste hænder…”  

Nimue Sun-C Environmental Shield SPF 50

Beskytter mod UVA/UVA, samt imod frie radikaler, blåt lys, elektromagnetisme, smog osv. Og virker perfekt som primer under makeup

LAVINDE Beyond Volume & Curl Mascara

Denne prisvindende mascara giver voluminøse og buede vipper, samt indeholder bl.a. biotinoylkompleks, som giver længere og fyldigere vipper.

NIMUE Conditioner

Denne Skin tonic indeholder 7% frugtsyre, hvilket det gør at huden altid har en lækker glød, samt bedre optager resterende produkter.

Uddannelse & kurser

I 2019 blev Josephine færdiguddannet Kosmetiker med speciale i Avanceret Hudterapi fra CPH WEST. Efterfølgende har hun modtage følgende kurser:

NIMUE Basis

NIMUE Avanceret

NIMUE Master Class

Beauty Angel Collagenlys

CND™ Manicure

CND™ Pedicure

CND™ Shellac®

Elleebana Lash Lift & Brow Lamination.