Lokation:

Josephine er en del af teamet i Magasin og kan bookes på adresse: 
Kongens Nytorv 13, 1095 København K.

Josephine’s favorit produkter er:

Josephine

Klinikchef i Magasin du Nord & Kosmetiker

“Som klinikchef for TAKE A BREAK Spa i Magasin du Nord (Kgs. Nytorv) er det vigtigt for mig at mine kollegaer har et godt lærings- og uddannelsesniveau, men også at vi har et sublimt arbejdsmiljø for at kunne give vores kunder de bedste resultater/behandlinger. Jeg er uddannet statsanerkendt kosmetiker med speciale i avanceret hudterapi og makeup artist fra den anerkendte Sine Ginsborg Makeup School, Cph. Desuden har jeg erfaring fra flere af de mest førende brands indenfor hudpleje- og kosmetikindustrien. Jeg har en stor faglig viden indenfor hud, ingredienser og behandlingsmetoder og jeg holder mig konstant opdateret med den nyeste viden og tendenser i branchen. Jeg er perfektionist til fingerspidserne, jeg læser huden og har fokus på at tilpasse, vejlede og skræddersy individuelle behandlinger, så vi sammen kan opnå de bedste resultater. Udover at skabe de bedste resultater er det vigtigt for mig, at være nærværende overfor mine kunder – at de efter behandlingen har en følelse af velvære, fornyet energi og ro. Hos mig er man altid i de bedste hænder…”  

VILD NORD Collagen Gold

Vild Nord® COLLAGEN GOLD er en unik blanding af hydrolyseret marine kollagenpulver, acerola og mikroindkapslet tang, som indeholder et særligt højt indhold af vitamin C, der bidrager til normal dannelse af kollagen og beskytter celler imod oxidativt stress.

NIMUE Faber Serum

Oplev et koncentreret serum til intensiv behandling af hyperpigmentering, som får huden til at syne mere jævn og ens. Kan også anvendes til kombineret og normal hud, der også er pigmenteret, stresset, trist og grå, samt sartere rødlig hud der med farveforskelle i hudens tone.

NIMUE Active Resurfacing Wipes

Få en æske med 16 stk. Biologisk nedbrydelige bambuspads som er vædet med 3 ml. rene syrer (AHA & B5 Allantoin) der efterladerhuden strålende, velfugtet, fyldig og glat. Anvendes 3-4 gange om ugen på nyrenset hud, før natpleje.

Uddannelse & kurser

I 2019 blev Josephine færdiguddannet Kosmetiker med speciale i Avanceret Hudterapi fra NEXT. Efterfølgende har hun modtage følgende kurser:

NIMUE Basis

Nimue Avanceret

Nimue SRC

Nimue Dermaroller

Beauty Angel Collagenlys

CND™ Shellac®

CND™ Plexigel

CND™ Manicure

CND™ Pedicure

Ellebana Lash Lift & Brow Lamination