Forside / Info

Info

Take A Break Spa
Tapperitorvet 8
1799 København V
31340783
info@takeabreakspa.dk

Åbningstider:
Mandag – Fredag kl. 9.00 – 19.00
Lørdag – Søndag kl. 9.00 – 17.00
Helligdage kl. 9.00 – 17.00

Gode parkeringsmuligheder: Parkeringskælderen på Humletorvet er offentlig tilgængelig og rummer 351 parkeringspladser inklusiv handicapparkering, med mulighed for betale 16 kr/h. via betalingsautomater og smartphone-apps som eksempelvis MobilParkering og Easypark P-kælderen er forberedt til el-biler.

På Vesterbro (blå parkeringszone), betaler du 12 kr./time for parkering. Ligeledes kan du parkerer på Vigerslevvej (gul parkeringszone) hvilket i stedet koster 9 kr./h.

5-10 min gang fra TAKE A BREAK Spa er der gratis parkering på Sjælør Bvld. Og Enghavevej imod Sydhavn Station.

Studierabat:
Vi tilbyder 15% studierabat på alle behandlinger i alle hverdage fra kl. 9.00-15.00.
OBS! Studierabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller kampagner.

 

Aflysningspolitik:
Aflysning af booking skal ske pr. telefon seneste 24 timer før behandlingens start.
Ved for sen afmeldelse opkræves 50% af behandlingens pris.
Ved udeblivelse opkræves hele behandlingens pris.

Om os

Alle har brug for en pause ind imellem, om det er en kort pause fra studiet, fra arbejdet eller blot en pause fra hverdagen. Uanset hvilken pause du behøver, står TAKE A BREAK’s professionelle behandlerteam klar til at give dig en unik oplevelse i lækre omgivelser.

Bag dette univers af skønhed og velvære, står erhvervskvinderne Ilse Jacobsen og Susan Wichmand, som har års erfaring indenfor skønheds- og wellness branchen.

“Det har været vores vision at lave et skønhedsunivers, som trækker atmosfæren og oplevelsen fra spa-verdenen ind i hverdagen i urbane omgivelser. Vi ønskede at skabe en by klinik, som ikke ses andre steder i landet, hvor vi her tilbyder luksus der er til at betale”, siger Ilse Jacobsen, som har ladet sig inspirere af de skønhedsklinikker, som hun har set i storbyerne rundt omkring i verden.

TAKE A BREAK Spa tilbyder et stort udvalg af behandlinger for alle. Vi tilbyder skønhedsbehandlinger som negle, vipper, lashextentions, voks, bryn, spraytan og make-up. Ligeledes udføres skønne velværebehandlinger i form af massager, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger. Alle vores behandlinger er opbygget i højeste kvalitet, både i valget af produkter fra ILSE by Ilse Jakobsen, CND, Nimue og make-up fra Evagarden. Hertil sikre vi en kontinuerlig uddannelse af vores dygtige team af kosmetikere/kosmetologer, negle- og vippeteknikkere, samt massører.

“Det er ikke bare en behandling man køber hos TAKE A BREAK Spa, det er en unik oplevelse og en pause. Vi giver hele tiden lidt ekstra i behandlingerne og har maksimalt fokus på kunderne. Klinikken er samtidig designet, så personalet har ergonomiske gode arbejdsforhold, eksempelvis har vi selv designet og bygget et one-of-a-kind pedicurepodie, således at behandleren har gode ergonomiske arbejdsforhold.” siger Susan Wichmand.