fbpx

Historie

Her på siden kan du læse mere om TAKE A BREAK Spa’s historie. Idéen bag  TAKE A BREAK Spa var at skabe et sted hvor kunderne kan få et ”break” fra herdagen. Du får ikke kun en behandling hos TAKE A BREAK Spa, du får også en oplevelse. Vores behandlere er nøje udvalgte til at lave behandlinger af højeste kvalitet og yde den service som vi ønsker at være kendt for.

Billede af Susan, Amalie og Sabrina fra TAKE A BREAK Spa

“I 2016 blev den første del af den nye bydel Carlsberg Byen færdig, og man kunne allerede den gang fornemme at det ville blive en ny og spændende bydel. Alt virkede gennemtænkt, med plads til gamle bygninger, grønne områder, butikker og boliger. Jeg blev hurtigt forelsket i Carlsberg Byen, da jeg blev præsenteret for den, og det tog ikke lang tid at besluttet at åbne en skønhedsklinik lige netop her.

Vi startede med et helt råt lokale og skulle i gang med at bygge en klinik op fra bunden. Jeg fik hjælp af Designer Ilse Jacobsen som lagde en plan for indretningen i klinikken. Hun gav sit input til alt fra lamper til farvevalg på fliserne. Vi ønskede en klinik hvor der er fokus på gode arbejdsbetingelser for de ansatte. Derfor besluttede vi at bygge en del af møblerne selv, for at kunne tilbyde ergonomisk gode arbejdsstillinger. Vores Pedicurepodie er b.la. et vi selv har bygget og udviklet, med tanke på at medarbejderne skulle kunne sidde godt, når de ordnede kundernes fødder. Dette pedicurepodie er nok det vi er allermest kendt for i dag.

Det var et stort projekt og tog lidt længere tid end forventet. Men d. 7. April 2017 kunne vi endelig slå dørene op for TAKE A BREAK Spa, et univers af skønhed og velvære.

Personalet blev fundet og vi kom godt fra start, med kunder fra nær og fjern. Det gik stærkt og det ene år tog det andet med fremgang hvert år. Drømmen var og er at TAKE A BREAK Spa skal ligge i alle større byer i Danmark, så alle har muligheden for at få deres ”Break” fra en stresset hverdag.
Derfor valgte jeg i 2019 at få 2 partnere mere om bord. Klinikken har fra start af haft en klinikchef, da jeg ikke selv har mulighed for at have min daglige gang i klinikken, da jeg også er indehaver af AM Academy, som også skal passes. Det var derfor helt naturligt for mig, at tilbyde Klinikchef Sabrina Aundal at blive partner, da hun havde drevet klinikken fra start med stor succes. Samtidig blev Amalie Wichmand, min datter også partner, da hun ligeledes havde været med fra start, og var nu sikker på at hun gerne ville fortsætte denne vej.

Dermed er vi nu 3 kvinder bag TAKE A BREAK Spa som repræsenterer 3 årtier, 20érne, 30érne og 40érne, hvilket vi ser som en stor styrke.

Det gør det derfor let for os at rumme alle aldersgrupper i vores koncept, da vi i alle henseender kan trække på egne erfaringer. Derudover er vi alle uddannet behandlere indenfor hver sit område”

– Susan Wichmand, Founder

Hvem er vi?

Susan Wichmand

Susan Wichmand

Founder

Mit personlige mantra er, at “Livet skal være fedt at leve” og jeg ønsker at influere verden i en retning af netop dette. Min karrierer er fortsat en rejse, til at gøre det mere normalt og tilgængeligt at prioritere fysisk og mental velvære. Som leder har jeg derfor også tillid til mine medarbejdere og partnere, og fokuserer gerne på potientialet og udviklingen. Mit primære interesseområde er kroppen, både massage, behandling af stress og skønne velvære kropsbehandlinger. At udvikle nye behandlinger, se mine medarbejdere udvikle sig og have glade og tilfredse kunder gør min dag fantastisk. Derudover er min nye store interesse bæredygtighed, som jeg ønsker at indarbejde, så vidt det er muligt i alt hvad jeg laver.

Sabrina Aundal

Sabrina Aundal

Partner

Skønhedbranchen har altid været min store passion og jeg drømmer om at skabe et univers af skønhed og velvære. Jeg ønsker at alle ønsker at prioritere indre og ydre skønhed i hverdagen. Det er derfor mit mål at gøre det tilgængeligt for alle at indfri denne prioritering. Det vil jeg gøre ved at skabe en kæde at skønhedsklinikker landet over. På denne rejse er det vigtigt for mig, at holde kvalitetsniveauet højt i eksisterende klinikker. Dette gør jeg ved at teste de nyeste og bedste produkter og udvikle nye behandlinger, samt ansætte det dygtigste behandlere. Hertil sørger jeg for kontinuerlig uddannelse af klinikkernes behandlere, så vi fortsat kan være det bedste team. Vigtigst af alt er, at skabe et godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere, og sørge for at de føler sig glade og anerkendte i hverdagen – da det vil smitte af på hele universet.

Amalie Wichmand

Amalie Wichmand

Partner

Jeg er meget passioneret overfor skønhedsbranchen som en helhed, og elsker faget. Hvilket gør at jeg finder det interessant at følge med i alle trends der er for området og prøve at implementere det i klinikken. Netop det at sørge for at vi hele tiden optimerer vores behandlinger og yder de bedste behandlinger for vores kunder gør mig glad. Jeg sætter også en stor ære i at vi hele tiden prøver at udvikle vores medarbejdere både i deres arbejde men også personligt. På den måde tror jeg nemlig på at vi kan gøre alle glade både kunder og medarbejdere.