fbpx

Frugtsyrebehandling – Hvad er frugtsyre?

I en frugtsyrebehandling anvendes frugtsyrer. Frugtsyrer er også kendt under navnet AHA, som står for Alpha Hydroxy Acid. AHA er en effektiv kombination af naturlige syrer, som benyttes i resultatgivende ansigtsbehandlinger. Under betegnelsen AHA foreligger forskellige kombinationer af syrer, som primært udvindes fra mælk eller frugtsukker, hvoraf de mest normale syrer er glykolsyrer og mælkesyrer, samt citronsyre, vinsyre og æblesyre.

Er en frugtsyrebehandling farlig?

Tværtimod, en frugtsyrebehandling er godt for alt, når det gælder hudpleje!

Hvad gør en frugtsyrebehandling?

En frugtsyrebehandling indeholder en kontrolleret koncentration af frugtsyrer, som fordelagtigt arbejder på huden udenpå og indefra, hvorved den faktuelle virkning er følgende;

Frugtsyre exfolierer huden udenpå og fjerner døde hudceller, hvilket efterlader huden blød og strålende.

Frygtsyre binder fugten bedre i huden, hvilket gør at huden bedre kan arbejde samt udfører dens biologiske funktioner.

Frugtsyre stimulerer kollagen produktionen, hvilket opstrammer og forebygger linjer, rynker og ældning indefra, samt booster din hud og gøre den mere livlig at se på. Ligeledes aktiverer frugtsyre cellefornyelsen og kan afhjælpe hudskader, så som solskader og pigmentpletter.

Frugtsyre virker også godt på urenheder og acne, da exfolieringen ‘åbner’ tilstopninger samt renser porer for talg og urenheder. Hvortil frugtsyren ligeledes har en god effekt på betændelsestilstande samt reducerer ar og udligner pigmenter.

Personligt hudpleje-program

En velbalanceret kombination af hjemmeplejeprodukter som er specialiseret til din hudtype og hudtilstand, samt professionelle ansigtsbehandlinger vil give dig de bedste forudsætninger for at skabe optimale resultater på din hud.

Traditionelle hudplejeprodukter er udviklet til at forskønne din hud udenpå, hvorimod cosmeceutisk produktserier er lavet til at forbedre og ændre på selve hudstrukturen og på den måde forbedre din hudtilstand indefra. Nimue er en cosmeceutisk klinikserie som effektivt regulerer din huds biologiske funktioner, samt påvirker hudens struktur indefra. Hvilket giver en sundere hud og en synlig optimering af din hudtilstand.

Ligeledes har Nimue udviklet produkter som er specialiseret til hver enkelt hudtype, hudtilstand og/eller hudproblem, det er derfor vigtigt at din personlige hudpleje-serie købes hos en professionel forhandler.

Vi anbefaler Nimue

Nimue er en revolutionerende hudplejeserie som indeholder den højeste kvalitet af naturlige ingredienser, samt den nyeste videnskab indenfor bioteknologi. Nimue’s hudplejeprodukter er bygget på frygtsyre og har udviklet en speciel Bio Active AHA, som består af tre syrer hhv. glykolsyre, mælkesyre og citronsyre. Alle tre syrer arbejder effektivt sammen og giver en kraftfuld effekt i cellefornyelsesprocessen, samt stabiliserer og genopbygger huden. Bio Active AHA arbejder på selve hudstruktur og udglatter linjer og rynker samt virker blegende og vil mindske pigmentpletter.

Derudover har Nimue udviklet et effektivt leveringssystem som optimerer optagelsen af virkestofferne og derved skaber større resultater på din hudtilstand. De primære effektive virkestoffer indkapsles i støtteingredienser som kan trænge længere ned i hudens lag og på den måde øge virkningen af Nimue’s produkter. Dette leveringssystem anses for at være et af de mest betydningsfulde gennembrud indenfor avanceret hudpleje.

 

Hvornår et det godt at få en frugtsyrebehandling?

En frugtsyrebehandling kan gøre sensitiv-hud solfølsom, derfor anbefales det at få frugtsyrebehandlinger når sommeren er ovre og solens stråler ikke længere er på sit højeste. Som bekendt er solen vores bedste ven og værste fjende, da den tilfører D-vitamin til huden, men også udtørrer huden i al almindelighed, samt er den primære kilde til udvikling af rynker og linjer og kan fremprovokere pigmenter.