fbpx

Guide til flossede negle

af | okt 9, 2020 | CND Shellac

GUIDE: Undgå flossede negle over vinteren.

Vidste du at dine negle består at ca. 100 tynde lag keratin og at du kan få udtørret og flosset negle, hvis de udsættes for fugt og kulde.

Forklaring: Forstil dig hvordan en rengøringssvamp absorberer vand – Det samme gør dine negle. Når den absorberet fugt udtørrer, kan det ske, at enkelt af de 100 tynde lag keratin løfter sig fra hinanden.
Det tager ca. 6 måneder for dine negle at vokse ud fra bund til top. Du kan derfor have ‘glæde’ af flosset negle længe, når først de er flosset. Så hvis ikke du har behandlet dine negle optimalt om vinteren, kan dette ofte også ses om sommeren.

Undgå flossede negle med optimal neglepleje?

Forstil dig at samme køkkensvamp er fyldt med olie inden du hælder vand på – således kan vandet ikke trænge igennem grundet differencen i massefylde.
På samme måde skal du behandle din negle for optimal pleje – særligt nu hvor vejret bliver fugtigere og koldere.

Jævnlig brug af en god negle olie forhindre derfor vand i at trænge ind og give dig udtørret og flossede negle. Anvend derfor din negle olie dage (gerne flere gange om dagen) og nyd glæden af smukke og sunde negle hele året.
Ligeledes vil en god negle olie tilfører fugt og holde neglene fleksible, samt pleje huden omkring neglene, som bidrager til at dine negle vokser sundere og stærkere ud.

Vi anbefaler at du anvender prisvindende CND™ Solaroil, da den er udviklet til både at pleje og beskytte.

Er dine negle allerede flossede negle?

Dette er der selvfølgelig også råd for. CND™ RescuerRXx er en effektiv keratinbehandling, som bl.a. indeholder keratin proteiner, der binder sig til din naturnegl. CND™ RescuerRXx påføres 1-2 gange dagligt og skyrker dine negle ved gentagende brug (1 – 4 uger), ved at udfylde huller, revner og flosser med keratin proteiner, som ‘bindes’ til dine naturnegle. OBS! undgå så vidt muligt påføring på dine neglebånd, da din hud også indeholder keratin og kan derfor absorberer keratin proteiner og tykne din hud og neglebånd.

CND™ Solaroil & CND™ RescuerRXx kan selvfølgelig købes hos TAKE A BREAK Spa:
• CND™ Solaroil on-the-go Nailpen kr. 129,-
• CND™ RescuerRXx on-the-go Nailpen kr. 129,-
• Duo-kit m. CND™ Solaroil – & CND™ RescuerRXx on-the-go Nailpen kr. 259,-

EKSTRA TIP! Brug CND™ Shellac® som en beskytte barierer.

Ligeledes anbefaler vi at du booker tid til CND™ Shellac® hver 14. dag.
CND™ Shellac® er som bekendt en yderst skånsom negle-behandling, som hverken kræver filning af negleplade ved påføring eller aftagning. Ikke nok med at dine negle ser smukke og velplejet med en glansfyldt CND™ Shellac® behandling, ligeledes vil din CND™ Shellac® fungerer som et beskyttende ‘skjold’, som vil mindske eksponering for fugt og slidtage.

Klik her og se alle priser på CND™ Shellac® behandlinger →

Gå direkte til onlinebooking:

 

Flossede negle vinter