fbpx

Kategori: Hudpleje

DermaOxy tilbyder simple hudplejerutiner, der virker og arbejder sammen med din hud og genskaber glød og får huden til fremstå mere velplejet. Din hud er på arbejde hver dag. Den beskytter dig mod vind og vejr og passer på din krop. Den udvider sig og trækker sig sammen igen, men med tiden mister den noget af sin elasticitet. DermaOxy er specialister i at udvikle produkter, der arbejder sammen med din huds cyklus og booster hudens egne processer. DermaOXY leverer produkter til dig, der vil give din hud et boost uden indgreb.
Det er til dig, der ønsker kompromisløs kvalitet og luksus i hverdagen med simple og effektive rutiner, lækre produkter og virkningsfulde ingredienser. Uanset om din hud er ung eller moden, kan DermaOXY vejen til en velplejet, sund og modstandsdygtig hud – på hudens egne præmisser.

Cleanser, Peeling & Dermaroller

DermaOxy Facewash

Rens din hud dagligt og opnå størst mulig gavn af plejeprodukterne. DermaOxy Facewash fjerner mildt og effektivt fedtstoffer, snavs og makeup fra din hud uden at fjerne alt fugt. Derudover virker den mildt exfolierende, så din hud efterlades blød, frisk og strålende. Hvis din hud er irriteret, virker ingredienserne anti-inflammatoriske og beroligende på din hud.
Pris kr. 179,-

DermaOxy Exfoliating Peeling

Fjern døde hudceller og urenheder med denne nænsomme scrub med nærende og aktive ingredienser.
Med den blide exfoliering renser du nænsomt din hud med en særlig sammensætning af abrikoskernemel, hybenkernemel og pulveriserede mandelskaller. Indholdet af olie fra avocado, nødder, gulerod samt vitamin E og F stimulere samtidig dannelsen af nye hudceller og virker nærende og genopbyggende på huden. Du passer samtidig godt på miljøet – da der ikke er anvendt plastikkugler, men derimod organiske frø fra abrikosfrugten.
Pris kr. 249,-

DermaOxy Dermaroller

Dette er en rulle med 192 steriliserede, kirurgiske mikronåle af stål på O,2 mm. Den skaber mikroskopiske huller i epidermis, overhuden, der hverken kan ses eller mærkes. Behandlingen booster hudens egen produktion af kollagen, fordi huden starter med at ’reparere’. Det vil styrke dit øverste hudlag, øge elasticiteten og reducere fine linjer og rynker. Ved regelmæssig brug vil din hud føles glattere og stærkere. For at opnå den optimale effekt kan du med fordel kombinerer denne hjemmebehandling med en effektiv serum.
Pris kr. 349,-

Dagcreme, natcreme & øjencreme

DermaOxy Daycreme

Denne hjælper din hud til at holde på fugten og bevarer sin naturlige glød, ved at supplerer din huds naturlige indhold af hyaluronsyre. De aktive ingredienser og vitaminer modvirker nedbrydning af kollagen og elastinfibre, og sikrer at din hud ser sundere, friskere og mere ensartet ud.
Pris kr. 400,-

DermaOxy Nightcreme

En nærende og fugtgivende natcreme er et must for genopbygningen af din hud, mens du sover. De aktive ingredienser stimulerer kollagen produktionen, og sammen med SYN-ake peptiden, der får dine ansigtsmuskler til at slappe af, virker denne mod fine linjer og rynker.
Den giver din hud den nødvendige fugt og næring natten igennem med et højt indhold af Q10, vitamin E, grøn te og hyaluronsyre, der fugter helt ned i din underhud. Din hud får sin naturlige energi tilbage, så du er klar til næste dag med en friskere, mere naturlig og smuk glød.
Pris kr. 400,-

DermaOxy Eyecreme

Den tynde hud ved dine øjne har brug for ekstra fugt og aktiv pleje. Denne øjencreme er fyldt med aktive ingredienser, der tilfører og genopbygger hudens fugtbalance og reducerer poser og mørke rander. Indholdet af Vitamin K øger blodgennemstrømningen og styrker kapillærerne, de små blodkar, i dit øjenområde. Derudover modvirker det aktive peptide-kompleks overproduktion af interleukiner, der er et signalprotein som ved for høj produktion, forårsager hævelser og poser omkring dine øjne. Anvender du denne øjencreme regelmæssigt, styrker du produktionen af kollagen i din hud, og dermed hjælper huden med at udsætte aldringstegn, rynker og fine linjer omkring dine øjne.
Pris kr. 400,-

Serum & Boosters

DermaOxy Hydra Creme

Hemmeligheden bag en smuk og modstandsdygtig hud er fugt, uanset hvilken hudtype du har. Med dermaOxy Hydra får du et opstrammende fugtboost, der øjeblikkeligt genopretter din huds fugtbalance og hjælper den til at holde på fugten. Det høje indhold af hyaluronsyre trænger helt ned i din underhud og øger elasticiteten. Samtidig sætter den skub i kollagen produktionen, samt minimerer rynker og fine linjer, og det gør cremen perfekt til at modvirke hudens aldringstegn. De aktive ingredienser optages hurtigt og arbejder sammen med hudens egne processer. Derfor kan du allerede efter 28 dage se tydelige forandringer og nyde en smuk, stærk og velplejet hud.
(Anvendes som et fugtboost under din dagcreme og kan anvendes af alle hudtyper).
Pris kr. 400,-

DermaOxy X-Link Collage Creme

Fugt og næring er altafgørende for, at din huds genopbyggelsesprocesser fungerer optimalt. Med tiden mister huden noget af sin evne til at bevare fugt og genopbygge cellerne. Denne genopbygger fugtbalancen og cellestrukturen i løbet af natten, fordi peptide-komplekset aktiverer stamcellerne og produktionen af kollagen, der er med til at holde din hud spændstig. Den støtter overhudens evne til at genopbygge sig selv, den såkaldte Epidermis Growth Factor og booster dermed din huds egne processer, mens du sover. Med cremens cross-linked hyaluron får både din hud og underhud tilført den nødvendige fugt og bevarer op til 5 gange mere fugt i cellestrukturen, der frigives over tid. Det betyder, at din hud dagen igennem ser mere strålende og velplejet ud. (Anvendes som natcreme og er særdeles velegnet til tør og følsom hud, men kan med fordel anvendes til alle hudtyper).
Pris kr. 400,-

DermaOxy Collagen Care Creme

Start din hudplejerutine med et ekstra boost af fugt og en effektiv opstramning af din hud, som virker sammentrækkende på kollagen fibrene og modvirker sammenfald i huden. Samtidig stimuleres din huds egen produktion af kollagen, så din hud på kun 14 dage får et fyldigere og mere fast udtryk. De aktive ingredienser aktivere både celleopbygningen og cellefornyelsen, så din hud med tiden vil opnå større styrke og blive bygget op af nye, stærke celler, og er især effektiv på dit ansigts lodrette linjer. (Anvendes i kombination med Derma roller) 

Pris kr. 499,-

Historie

DermaOxy

DermaOxy er et brand fra MedicTinedic ApS og er dansk udviklede og producerede hudplejeprodukter, der giver huden dens sundhed tilbage og modvirker rynker og tør hud med naturlige virkemidler.

DermaOxy’s behandlinger og plejeprodukter tilfører hud- og hovedbund fugt med den aktive hyaluronsyre, mange antioxidanter og en aktiv vitamintilførsel, der aktiverer hudens egen celle- og kollagenproduktion.

Med stor respekt for hudens egen struktur, er missionen at vise at anti-aging kan gøres uden kosmetiske indgreb. Derfor anvendes Oxygen – ren ilt – i behandlingerne, hvorved hudens ældningsproces udskydes, ved at stimulerer hudens elastin og collagen produktion..

DermaOxy er en del af den fremtidige hudpleje, og du ser en forskel allerede efter 1. behandling. Forkæl din hud og mærk selv forskellen ved behandlingen hos TAKE A BREAK Spa.

Læs mere om og book DermaOxy Oxygenbehandling her →