fbpx

Deltag i NIMUEs ’12 Week Challenge’

af | nov 9, 2017 | Hudpleje, Nimue

Deltag i en spændende hudpleje-udfordring i samarbejde med Nimue.

Deltag nu! Med inspiration fra #NoMakeUp bølgen, har Nimue skabt kampagnen ’12 Week Challenge’. Idéen med Nimue’s ’12 week challenge’ er at bevise effekten af Nimue’s innovative produkter, der kan hjælpe alle kvinder med at opnå optimale hud-resultater.

Formålet med Nimue’s ’12 Week Challenge’ er at alle deltagere skal føle sig trygge nok til at droppe sin Foundation i 13. uge, da du med Nimue’s produkter har opnået din optimal hudtilstand på blot 12 uger.

“Efter 12 uger på Nimue udfordringen vil resultaterne ses tydeligt på din hud. Du vil nu føle dig selvsikker nok til at gå udenfor uden foundation, da din bare hud er alt, du behøver,”
siger Roberta Donovan, Nimues Global Marketing Manager.

Nimue er en professionel hudplejeserie som har udviklet et revolutionerende leveringssystem, som gør at virkestofferne lettere kan penetrere dybere ned i hudens lag og på den måde effektivisere virkningen og giver derfor mere optimale resultater.

Har du endnu ikke benyttet produkter fra Nimue, kan du blive en del af udfordringen ved at købe en ’12 Week Challange’-Startpakke.

Startpakken består af:

  • Et komplet hjemmeplejeprogram til de første 3 måneder, bestående af 11 full-size produkter.
  • En voucher til fire professionelle hudpleje-behandlinger.

Prisen er KUN kr. 3.995,- 

Samlet værdi er kr. 7.498,-

Samlet besparelse er kr. 3503,-

Og det fedeste af det hele er at hvis du ikke er tilfreds med dine resultater efter 12 uger, giver Nimue dig dine pengene tilbage…

#OnlyNimue
#flawlessskin
#nothingtolose
#oppotinutyoftheyear

Kom godt igang ved at ringe på +45 3134 0783 for yderligere information eller book en gratis konsultation inkl. hudanalyse i onlinebookingen…

OBS! Hud med ekstreme hyperpigmenteringer eller meget sart hud kan ikke deltage i udfordringen, da dette er tilstande som ikke kan ændres på eller behandles.

Du kan også starter med at booke december tilbuddet, hvorefter du vil blev afhængig af Nimue produkter 😉 Vi taler af erfaring :p