Collagenlys

Som noget nyt kan du få det innovative Beauty Angel Collagenlys hos TAKE A BREAK Spa.

Hvordan virker Collagenlys?

En fibroblast er en bindevævscelle, som producerer ny bindevæv, hvilket indeholder collagen, elastinfibre og vigtige dele af den extracellulære matrix (bl.a. det vandbindende molekyle hyaluronsyre). Collagenlyset fungerer ved at aktiverer fibroblasterne, da de både tiltrækkes og aktiveres af lys. Når de observerer lyset, vil de bevæge sig i retning af lyset, og påvirkningen vil øge deres aktivitet og produktion af collagen, elastin og glykosaminoglykaner – som spiller en afgørende rolle for vedligeholdelsen af den omkringliggende væske udenfor cellerne, som er selve fundamentet for en velfungerende, ungdommelig, glat og spændstig hud.

Collagenlys arbejder derfor på:

  • Rynker og fine linjer
  • Arvæv og strækmærker
  • Tør og dehydreret hud
  • Rødme og inflammation
  • Mørke rander og hævelser under øjne
  • Akne og uren hud m.m.

Beauty Angel Collagenlys kan både bookes separat eller som en del af vores Skræddersyet ansigtsbehandlinger. Bookes behandlingen separat, anbefaler vi at man bestiller et kurforløb, da man efter ca. 12 behandlinger vil opnå utrolige resultater.

Ønsker du at læse mere om behandlingsforløb, bivirkninger, m.m. Har vi skrevet lidt om dette på vores blog →

Priser

Pr. Beauty Angel Collagenlys behandling (15 min.) kr. 295,-

Kurforløb:

Beauty Angel Collagenlys Kurforløb á 6 behandlinger kr. 1.500,-

Beauty Angel Collagenlys Kurforløb á 12 behandlinger kr. 2.500,-

Book Beauty Angel Collagenlys

På Beauty Angel’s egen hjemmeside kan også læse mere om de teknologiske specifikationer ved Beauty Angel’s patenteret lys-spektrum, samt hvordan huden reagerer på lyset. Læs mere her →