Benjamin

Lægeeksamineret Sportsmassør

”I mit arbejde som massør, går jeg op i at hver enkelt behandling er tilpasset hvert enkelt klients behov. Det er vigtigt for mig, at du føler dig hørt og forstået med de problematikker du kommer med. Mine behandlinger tager altid udgangspunkt i et samarbejde med dig. Samarbejdet dig og mig i mellem, er et nøgleord for at skabe de bedste resultater og få løst de eksisterende problematikker i muskulatur og bevægapparatet. Netop denne blanding af forskellige problematikker jeg møder, den individuelle tilgang til hver enkelt samt samarbejdet med klienten, er dét, som driver mig til at gøre mit bedste hver gang.”

Benjamin anbefaler:

Cupper

De komprimerende gummikopper skaber et vakuum på huden, som løfter hunden fra musklerne og skiller hudlagene fra hinanden, samt øger blodcirkulationen i området så affaldsstofferne får fri passage til at blive frigivet. 

ILSE by Ilse Jacobsen Eucalyptus Body and massage oil

Eucalyptus Body & Massage Oil har en unik sammensætning, som virker sansestimulerende og giver en uforlignelig følelse af velvære.

Comfort Zone Body Strategist Scrub

Den dobbelte kemiske og mekaniske peeling skaber en øjeblikkelig og progressiv hudfornyelse, samt øger bold cirkulationen til det underliggende bindevæv.

Uddannelse & kurser

Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør – AM Massageskole

Lægeeksamineret Sportsmassør – AM Massageskole

Under uddannelse som Musculupat® – AM Massageskole

 

 

Klik her og se alle massage-behandlinger, som du booke hos Benjamin i TAKE A BREAK Spa →