Amalie

CND Negleteknikker

’’I min fritid er jeg professionel racerkører og til hverdag arbejder jeg som negleteknikker i TAKE A BREAK Spa. Jeg elsker at kunne omgive mig med min to kontrastfulde passioner, og vil aldrig kunne fravælge den ene fra den anden. Min karrierer som racerkører har hjulpet mig til at blive en bedre negleteknikker, da jeg er trænet i at kunne fordybe mig og holde koncentrationen, hvilket har bidraget med en stejl indlæringskurve som negleteknikker.    

Lokation:

TAKE A BREAK Spa
Tapperitorvet 8, 1799 København V

Amalie’s favorit produkter er:

Vita Liberata Body Blur Sunless Glow

Dette er både en body makeup og selvbruner i én, som giver en smuk og naturlig flot, bronzeagtig glød, alt imens dne opbygger din tan.

CND Vinylux Top Coat

Dette er en innovativ Top Coat, som forsegler og beskytter CND VINYLUX neglelak mod ridser, afskalning og holder glossen i 7 dage.

CND SolarOil NAILPEN

Fugter og forebygger skader som negle der knækker eller skiller i lagene. Mandelolien og E-vitamin gør neglene ekstremt fleksible og smidige, og blødgør samtidig neglebåndene.

Uddannelse & kurser

Amalie har følgende kurser:

CND™ Brisa Gel® 

CND™ Shellac®

CND™ Manicure

CND™ Pedicure

Gå direkte til onlinebooking og book tid hos Amalie →