fbpx

Anbefaling af måneden produkt er lavet i forlængelse af Månedens November Tilbud, som er -50% rabat på alle sugaring behandlinger

Body Scrub fra GRUMS Aarhus er månedens produkt i TAKE A BREAK Spa ☕️

Hovedingrediensen i dette produkt er kaffegrums! Kaffegrumsen bidrager til den exfolierende effekt og efterlader huden med en frisk og sund kulør. Kaffegrumsen er med til at øge blodcirkulationen og stimulerer kredsløbet pga. indholdet af koffein. Dette gør at affaldsstoffer i underhuden, hurtigere bliver transporteret videre til nyrer og lever, som vil udskille affaldsstofferne fra kroppen. Kaffesyren som sidder i kaffegrumsen stimulerer dannelsen af collagen, hvilket giver en fastere og mere elastisk hud. Derudover er de naturlige olier i grumsen med til at fugte og blødgøre huden. Kaffe har ligeledes også et højt indhold af antioxidanter, heraf den vigtigste klorogensyre, som virker anti-inflamatorisk og har god effekt imod kræft og vægttab.

GRUMS Aarhus er en dansk virksomhed med beliggenhed i Aarhus. GRUMS har udviklet en lille serie af naturlige og miljøvenlige wellness produkter, ud fra en bæredygtig forretningplan. Drengene bag GRUMS Aarhus startede med at indsamle kaffegrum fra lokale caféer og fesivaler i Aarhus og omegn, hvorom forretningen nu har udviklet sig til en mindre produktserie, som er bæredygtig hele vejen igennem, helt fra indsamling af kaffegrumsen og kombinationen af indholdsstoffer til deres miljøvenlige og plantebaseret emballage.

Alle produkterne fra GRUMS Aarhus er ligeledes fri for allergener, parabener, farvestoffer, parfume, samt cruelty free. Hvilket gør at de får den varmeste anbefaling fra TAKE A BREAK Spa.

Særlig ønsker vi i denne måned at sætte fokus på deres Body Scrub, da den er et perfekt og økonomisk supplement til denne måneds tilbud (Som er -50% rabat på alle sugaring behandlinger. Læs om NOVEMBER | MÅNEDENS TILBUD her.)

Body Scrub fra GRUMS Aarhus – Pris kr. 189,-

Return to earn – Få 10% rabat på dine efterfølgende køb af produkter fra GRUMS Aarhus. “Pant” -systemet er ikke et nyt fænomen i Danmark, men vi mener, at filosofien bag er stor! Du betaler lidt ekstra i “depositum”, når du køber en flaske vand / sodavand. Hvis du returnerer de tomme flasker, får du depositummet tilbage, og flaskerne genanvendes. Derfor besluttede vi at gøre brug af denne gode ide og gennemføre den i vores egen værdikæde. Vi opkræver ikke noget depositum, men vi tilbyder 10% rabat på et nyt grums-produkt, når du returnerer din tomme emballage til en forhandler, heribland TAKE A BREAK Spa.

Alle produkterne fra GRUMS Aarhus kan testet og købes i TAKE A BREAK Spa.

Priser på resterende produkter fra GRUMS Aarhus:
Face scrub + mask fra GRUMS Aarhus – Pris kr. 179,-
Hand scrub + wash fra GRUMS Aarhus – Pris 119,-