Beyza

Kosmetiker Elev

“At være kosmetolog er meget mere end at lægge neglelak og påføre ansigtscreme. At være kosmetolog er en autoritet. Kosmetologfaget er meget undervurderet og jeg vidste jo ikke engang selv, hvor indholdrigt faget var, før jeg var i det. Skønhed kommer i virkelig indefra og det ved man kun, hvis man kender til det indre i menneskets krop – både det fysiologiske, men selvfølgelig også sindet. Igennem min skolegang har jeg haft de bedste rollemodeller som har lært mig op og inspireret mig til at blive den kosmetolog jeg er i dag. Jeg går op i, at en behandling er skræddersyet til den enkelte klient og at behandling, hjemmepleje og kost hører sammen. Min erfaring er, at behandlinger ikke er lige så effektive alene, men at man med klienten arbejder sammen, som bør benytte en personlig hudpleje-serie, for at opnå et optimalt resultat, som selvfølgelig er målet. Målet for mig er at hjælpe mine klienter med eventuelle hudproblemer, men også give dem en vidunderlig oplevelse og en pause fra hverdagen.”

Beyza’s favorit produkter er:

Body Blur Instant Skin Finish Latte Medium

Få den smukkeste fejlfri glød og finish, og dæk små ujævheder, ar, karsprængninger og blåmærke med denne Kropsfoundation.

Nimue Skin Technologi Sun-C Tinted SPF40 Medium

Essentielt for optimal hudpleje er at beskytte huden for skadelig faktorer, som denne SPF dækker for solen stråler.

NIMUE Eye Serum

Fugter og forebygger linjer og rynker, samt har en ‘plumbing’ effekt på eksisterende linjer.

Uddannelse & kurser

I September 2019 blev Beyza færdiguddannet Kosmetolog hos Cidesco Kosmetolog Skole, samt har modtaget følgende kurser: 

NIMUE Basic Ansigtsbehandling

NIMUE SRC

Beauty Angel Collagenlys

CND® Manicure

CND® Pedicure

CND® Shellac™

Spray tan, Vita Liberata

Aspiré Keratin Lash Lift

**OBS! Beyza vil løbende tilbyde behandlinger til elevpriser. Men vær opmærksom på, at når hun er færdigoplært indenfor et specifikt område, vil hun ikke længere kunne bookes til elevpris på denne specifikke varegruppe, og det er derfor ikke alle varegrupper som udføres til elevpris.