fbpx

  1. Forside
  2. »
  3. Behandlinger
  4. »
  5. Lash lift

Lash Lift

Lash Lift er til dig som foretrækker en naturlig og nem løsning til at få dine naturvipper til at syne længere og mere volumniøse. Slut med vipper som ikke buer eller bukker nedad.

OBS! Vi anbefaler at benytte en vippe-conditioner dagligt efter liftet, for at pleje og forbygge tørre vipper. Hvis du også ønsker længere vippe kan du med fordel bruge en vippe-serum som stimulerer vippernes vækst.

Priser

Behandlingen udføres ved at bukke vipperne over en silikone-skabelon, som limes til dit øjenlåg med en skånsom lim. Herefter permanentes dine vipper med permanent lotion og curling lotion. Dette vil resulterer i at kurven på dine vipper vil blive ændret, efter kurven på valgte skabelon. Ønsker du at få farvet dine øverste vipper, da afsluttes behandlingen med farve.

Behandlingen tager 45-60 minutter og vil give dine vipper mere volumen og et smukt løft som holder i 3 – 8 uger. Vipperne bukkes permanent, men da din krop kontinuerligt producerer nye vippe-hår og udstøder gamle, vil liftet forsvinde med tiden. Holdbarheden kan derfor varierer efter hastigheden af dine naturvippers cyklus. En gennemsnitslig vippecyklus varer ca. 90 dage. Det vil sige at du på 90 dage har skiftet alle dine vipper ud og liftet vil herefter ikke være synligt længere. Resultatet kan varierer alt efter din vippetype/-tilstand og længde – det er derfor ikke alle som kan få samme resultat.

Single  behandlingerne indeholder hovedbundsmassage i trækketiden.

Kombi behandling indeholder IKKE hovedbundsmassage, da man behandleren hele tiden arbejder på enten vipper eller bryn.

Lash Lift uden farve
Behandlingens varighed er 30 min.
Pris kr. 575,-

Lash Lift med farve
Behandlingens varighed er 45 min.
Pris kr. 625,-

Book både Lash Lift + Brow Lamination som kombibehandling og gør en besparelse. Vælg om du ønsker med eller uden farve:

Lash Lift + Brow Lamination
Behandlingens varighed er ca. 60 min.
Pris kr. 1025,-

Lash Lift med farve + Brow Lamination med farve
Behandlingens varighed er ca. 75 min.
Pris kr. 1050,-

Book Lash lift