fbpx

  1. Forside
  2. »
  3. Behandlinger
  4. »
  5. Elevpriser

Elevpriser

TAKE A BREAK Spa tager ansvar ved at uddanne mange elever i branchen. Vi bestræber vi os på at give vores elever de ypperste kompetencer og nyeste viden, og på den måde skabe nogle gode ambassadører i branchen – enten når de efterfølgende skal arbejde som professionelle behandlere hos os, ved andre klinikker eller som selvstændige.

Alle vores elever gennemgår et skræddersyet forløb, hvor de løbende vil blive uddannet/certificeret i alle vores behandlinger og produkter.

Undervejs i oplæringsforløbet vil vores elever løbende stige i pris/behandlingsniveau. Vores elever vil derfor ikke være på elevbehandlinger i alle varegrupper under hele deres elevforløb. Se niveauer her:

  1. Starter på Junior elevpriser
  2. Går til Senior elevpriser
  3. Ender på Professionelle behandlingspriser

En elev kan derfor godt være Juniorelev i én varegruppe, i mens vedkommende er professionel i en anden varegruppe. Du kan derfor få en professionel behandling hos én af vores elever. Dette vil betyde at vi har vurderet at denne elev er så dygtig i denne varegruppe og kan leverer en behandling, som er på niveau med en professionel behandling.

Modsat kan det også ske at en professionel behandler tilbyder behandlinger til elevpris. Dette sker primært hvis behandleren lige er startet hos TAKE A BREAK Spa og vi ønsker at sikre os kvalitetsniveau, samt at behandlere lige skal have mulighed for at falde til rette i en ny klinik og måske har behov for ekstra tid i behandlingen til dette.

OBS!

Elevpriser kan ikke kombineres med andre tilbud eller kampagner.

Der er ingen garanti på elev negle.

Vi vil løbende regulerer udvalget af behandlinger til elevpriser. Du kan se vores aktuelle udvalg i onlinebookingen, under de forskellige varegrupper (Angivet med: Elevpris!)

Gå til onlinebooking