fbpx

  1. Forside
  2. »
  3. Behandlinger
  4. »
  5. Behandling til gravide

Behandling til gravide

Gravide kvinder og graviditeter er forskellige.
En graviditet er altid meget individuel, og hvordan du har det, kan ændre sig alt afhængig af fx årstiden, din fysiske form og din hormonbalance.

Vi vil guide dig bedst muligt igennem vores skønhedsunivers som gravid.
Vi vil lægge vægt på at det ALTID er op til den enkelte gravide hvad de ønsker at undgå i en graviditet.

Vi har enkelte behandlinger som frarådes gravide, som du kan læse mere om på siden.

Miljøstyrelsen: Gravide har ikke større risiko for at få hudallergi (kontaktallergi) end andre. Alligevel råder Miljøstyrelsen dig til at begrænse brugen af allergifremkaldende stoffer, når du er gravid.

Alle vores produkter overholder EU lovgivning og herunder er der ikke krav om at angive om et produkt er egnet eller ikke egnet til gravide. 

Behandlinger til gravide

Typiske behandlinger vi udføre på gravide er

Hårfjerning med voks eller sugar
Pedicure
Massage
Lash lift
Farvning af bryn & vipper.

Hvad skal du være opmærksom på?

Hårfjerning

Hårfjerning med voks eller sugar. 
Du kan være mere sensitiv når du er gravid, og hårfjerning kan derfor være mere smertefuldt.
Det er dog de færreste gravide der mærker en forskel.
Tilgengældt er det rigtig rart at få udført hårfjerning professionelt, da man kan være fysisk besværet pga. maven.

Vores Sugaring ROYX Pro er en skånsom og effektiv hårfjernings-metode, som har eksisteret i mange år, og vi bruger Royx Pro for at sikre dig det ubestridte bedste resultat og oplevelse. “Sugar” er et 100 % naturligt produkt, som kan bruges på hele kroppen. Sugaring kan bruges på psoriasis og åreknuder, da det ikke har den samme hudkontakt som voks.

Vores voks CRISTAL ICE har en ultrafluid tekstur der gør påføringen nem og behagelig. CRISTAL ICE er formuleret uden duft. Udviklet uden harpiks (colophane), paraben og parfume og er vegansk.

Pedicure & Manicure

Vi har ikke noget du skal være opmærksom på hvis du ønsker en pedicure eller manicure.

Vi kan udføre behandlinger i produkter fra Comfort Zone som er en bæredygtig og miljøvenlig serie.

De udvælger de fineste aktive ingredienser af naturlig oprindelse og kombinerer dem med de mest avancerede højteknologiske molekyler og transportsystemer for at sikre den maksimale effekt, sikkerhed of behagelige følelse i deres produkter. Deres formuleringsfilosofi betyder at produkterne er uden: Silikone, sulfater, mikroplastik, parabener, MI-konservering, animalske indholdsstoffer eller farvestoffer. 100% vegansk.

Shellac, Gelpolish & Gelé negle

Vores brand CND & GelBottle Inc™ fraråder ikke gravide at få lavet shellac, gelpolish eller gelé negle med deres produkter.

Det som gravide ofte er nervøse for er acetonen.
Når du fx skal have fjernet shellac / gelpolish igen skal det gøres med acetone.
Vi pakker neglene ind i acetone og du sidder blot 10 min.
Acetone trækker ikke ind i huden, og det er begrænset hvor mange dampe du når at få, da neglene er pakket ind.

Ønsker du at undgå acetone, anbefaler vi at du får lavet gele negle.
Når du ønsker opfyldning vil vi blot file overskydende gele af og fylde op af ny gele. 
Ønsker du gele neglene fjernet igen gøres dette med acetone 1 gang. 

Hverken Sundhedsstyrelsen eller Miljøstyrelsen forbyder brug af neglelak under graviditet, men det anbefales, at du bruger så lidt som muligt af kosmetik og parfume.

Bryn og vipper

Farvning af vipper og bryn
Du kan både få farvet bryn og vipper mens du er gravid, hvis du ønsker det kan vi lægge vaseline på huden omkring øjet og omkring brynet, så du 100% undgår farve på huden.

Lash lift

Når vi udføre et lash lift rammer produktet IKKE huden, men kun vippehåret.
Det eneste der rammer huden er den vandbaseret lim vi bruger. 

GRAVIDITET OG LASH LIFT & BROW LAMINATION
Ellebana siger
: Graviditet, amning, indtag af p-piller eller HRT og også nogle thyroide behandlinger (lavt stofskifte) eller hormonforandrende behandlinger er ikke kontraindikeret i forhold til brow lamination eller Lash lift.

Men det er vigtigt, at du som kunde husker at oplyse om overstående, da de kan medføre, at laminationbehandlingen ikke virker så godt på grund af de hormonelle forandringer i kroppen.

Vi har i årevis testet lash lifting-/ lamination-produkter på både gravide og ammende kvinder med gode resultater på en stor procentdel af kvinder. Og det er kun ganske få, der har oplevet et mindre løft end de var vant til, så vi kan godt sige, at behandlingen er sikker for både gravide og ammende kvinder. Det er vigtigt for den gravide kvinde at tage højde for, at hvis hun reagerer på enten lash- eller brow lamination-behandlingen eller en vippe-/bryn-farvning, så kan hun muligvis ikke tage medicin/antihistaminer, som kan afhjælpe reaktionen. Det er derfor, at vi ikke anbefaler at lave en brow lamination eller farvning på en kunde, som ikke tidligere har fået lavet brow lamination med Elleeplex eller en brynfarve med Elleeplex Profusion/Belmacil Lash and Brow Tint, før efter graviditeten og amningen. Hvis en kunde tidligere har fået lavet lifts eller laminations og farvning med disse produkter uden bivirkninger, så anbefaler vi, at du ikke laver behandlinger i det første trimester. 

 

Behandlinger vi ikke udføre eller fraråder gravide

Behandlinger

Vi anbefaler IKKE følgende behandlinger til gravide 

Thermo Attack

Firming Aroma Wrap

Cupping and Sauna Detox

Tranquillity De-Stress