fbpx

 1. Forside
 2. »
 3. Behandlinger
 4. »
 5. Beauty Angel Collagenlys

Beauty Angel® Collagenlys

Hvordan virker Beauty Angel® Collagenlys?

En fibroblast celler er en bindevævscelle, som producerer ny bindevæv, hvilket indeholder collagen, elastinfibre og vigtige dele af den extracellulære matrix (bl.a. det vandbindende molekyle hyaluronsyre). Collagenlyset fungerer ved at aktiverer fibroblasterne, da cellerne tiltrækkes og aktiveres af lys. Når de udsættes for lyset, vil de bevæge sig i retning af lyset, og påvirkningen vil øge deres aktivitet og produktion af collagen, elastin og glykosaminoglykaner – som spiller en afgørende rolle for vedligeholdelsen af den omkringliggende væske udenfor cellerne, som er selve fundamentet for en velfungerende, ungdommelig, glat og spændstig hud. Således minimerer lyset følgende aldringstegn:

 • Rynker og fine linjer
 • Arvæv og strækmærker
 • Tør og dehydreret hud
 • Rødme og inflammation
 • Mørke rander og hævelser under øjne
 • Akne og uren hud m.m.

OBS! Vi anbefaler vores kurforløb da man ved kontinuerligt behandling opnår størst resultat (Max. effekt ved 12. behandling).

Beauty Angel® Collagenlys

Denne behandling tager 15 min. og består at 15 min. Collagenlys

Denne behandling giver som enkelt behandling ikke de store resultater, da man først ved kontinuerligt behandling opnår størst resultat (Max. effekt ved 12. behandling). Den kan dog bookes hvis din henseende er at booke et kurforløb eller hvis du ønsker at teste det inden du bestiller dit kurforløb. Prisen for den enkelt behandling fratrækkes ved køb af kurforløb, så du kun betaler kurforløbsprisen. 

Pris kr. 295,-

Book Beauty Angel Collagenlys

Beauty Angel® Ansigtsbehandling

Beauty Angel Ansigtsbehandling er en hurtig behandling, som forfiner hudens struktur og efterlader huden blød og fugtet. Dette er også en perfekt opstartsbehandling til et Beauty Angel® Collagenlys kurforløb – hvor du for alvor vil oplevet collagenlysets magi! Lyset vil gang for gang arbejde i dybden og booste din huds egen produktion af collagen og hyraluronsyre, og således være kilden til ungdommelig hud.

Behandlingen tager 45 min. og indeholder:

 • Dobbelt afrens
 • Enzym peeling
 • TDS Serum
 • Beauty Angel® Collagenlys
 • Aftercare

Pris 699,-

OBS! Vi anbefaler at du opfølger denne behandling med et Beauty Angel® Kurforløb.

Book Beauty Angel Ansigtsbehandling

Beauty Angel® Kurforløb

Du booker til til en Beauty Angel® Collagenlys behandling, såfremt du ønsker at opnå resultater med et kurforløb, informerer du blot om det ved betalingen. Prisen for den enkelt behandling fratrækkes ved køb af kurforløb, så du kun betaler kurforløbsprisen. 

Vælg i mellem: 

Kurforløb á 6 x Beauty Angel® Collagenlys behandlinger til kr. 1.500,-

Kurforløb á 12 x Beauty Angel® Collagenlys behandlinger til kr. 2.500,-

 

Book Beauty Angel Collagenlys

Ønsker du at læse mere om behandlingsforløb, bivirkninger, m.m. Har vi skrevet lidt om dette på vores blog →

På Beauty Angel’s egen hjemmeside kan også læse mere om de teknologiske specifikationer ved Beauty Angel’s patenteret lys-spektrum, samt hvordan huden reagerer på lyset. Læs mere her →