fbpx

Lokation:

Wisuta er en del af teamet i Magasin og kan derfor bookes på adresse: 
Kongens Nytorv 13, 1095 København K.

Wisuta

Kosmetolog

“Lige siden jeg var lille har jeg altid følt mig anderledes. Jeg identificere mig som kvinde og ønsker at blive omtalt som hun/hende. Jeg er lige nu i gang med mit livs rejse – min transition fra mand til kvinde. Jeg er meget åben omkring dette, og mine klienter skal være velkommen til at spørge ved hjerteligt interesse.
Jeg har altid haft en stor passion for skønhed. I skolen flettede jeg pigernes hår i frokostpauserne, lagde neglelak og lagde make-up i min fritid. Jeg har valgt at uddanne mig som kosmetolog, fordi jeg har altid gået op i hudpleje og make-up. Den passion falder sammen med min naturlige interesse i at hjælpe andre mennesker. Eftersom jeg er blevet færdig med mit skoleforløb, gik det op for mig, at være kosmetolog, er meget mere end bare at lægge neglelak eller make-up. Som kosmetolog kommer man i dybden med mennesker og kroppens opbygning. Det gør mig glad at hjælpe folk med at slappe af og være komfortabel i sin egen krop, men også hjælpe med langvarige hudproblemer, som akne, ar, mm. Som behandler, går jeg meget op i at lave personlig behandlinger, som er tilpasset de udfordringer mine klienter må have. Der går jeg hele vejen og rådgiver indenfor kost, hudpleje rutiner og opfølgende behandling. Målet for mig er at hjælpe mine klienter så meget, at jeg kan og give dem en unik oplevelse.”

Wisuta’s favorit produkter er:

NIMUE Hyaluronic Ultra Filler

Plumper huden og øger huden fugtniveau med 50% indenfor 2 timer. Oplev 50% øget fugtniveau er opretholdt efter 1 måneds kontinuerlig anvendelse. Vores mest fugtende booster og er perfekt i enhver hudplejerutine.

NIMUE Active Gel

Må kun anvendes af NIMUE Fase 2 brugere, dvs. brugere som har anvendt NIMUE produkter i 4-6 uger således huden er tilvænnet mængden af AHA (Frugtsyre). Anvendes KUN hver anden nat til at starte med – Kan øges til hver nat hvis huden er robust

Nimue Sun-C Environmental Shield SPF 50

Beskytter mod UVA/UVA, samt imod frie radikaler, blåt lys, elektromagnetisme, smog osv. Og virker perfekt som primer under make up.

Uddannelse & kurser

Wisuta er uddannet Kosmetolog hos Cidesco Kosmetologskole og har modtaget følgende kurser:

NIMUE Basis

Nimue Avanceret

Nimue SRC

Nimue Dermaroller

Beauty Angel Collagenlys

CND™ Shellac®

CND™ Plexigel

CND™ Manicure

CND™ Pedicure

Ellebana Lash Lift & Brow Lamination