fbpx

  1. Forside
  2. »
  3. Behandlere
  4. »
  5. Victoria

Freja N Kosmetolog

Victoria

Kosmetolog 

Mød vores dygtige kosmetolog Victoria, som ikke bare er professionel, men også brænder for at skabe unikke ansigtsoplevelser og guide sine kunder mod den perfekte hudplejeretning.

“Jeg er uddannet spa- og kosmetolog fra cidesco.
Siden en ung alder har jeg altid haft en passion for hudpleje og skønhed. Jeg er specialiseret inden for hud og stræber altid efter at holde mig opdateret inden for emnet. Jeg elsker at udføre ansigtsbehandlinger, da det giver mig så meget glæde at se kunden tilfreds og taknemmelig og at vide, at hun føler sig helt afslappet bagefter.
Det er altid ekstra sjovt, når jeg har mine faste kunder, der kommer regelmæssigt, og også plejer deres hud derhjemme, så vi kan opnå de bedste resultater.

Jeg har altid et smil på læberne og gør mit allerbedste for at give hver kunde den bedst mulige oplevelse.
Jeg er god til at læse kunden og deres behov. Hvis man kommer til mig, er jeg mere end glad for at guide dig og anbefale de produkter, jeg mener, du har brug for, uden at presse dig.
Hos mig kan man altid føle sig tryg, og jeg stræber altid efter at give lidt ekstra!

Kunder siger om Victoria:

“I love my facials with Victoria. She is very skulled, professional and gives great advice for treatments and products without pushing for sales of produkts. This is exactly the kind of beautican that every clinic should aim for.”

“Victoria er super sød, venlig, imødekommende og fortjener 5 stjerner. I forhold til andre steder synes jeg det er rigtig skønt at behandleren er i rummet og nusser om en selv om man ligger med maske eller andet. Andre steder får man lov at ligge alene i 10-15 min”

“Victoria is amazing. She knows my skin, adapts facials based on what my skin needs. She is very good at suggesting new products when i say i need to buy new ones. She so my got to person for anything related to my face!”

Uddannelse & kurser

Victoria er uddannet kosmetolog og har ligeledes deltaget i følgende kurser:

NMUE Basis

NIMUE Avanceret

NIMUE Microneedling

Beauty Angel®

CND™ Shellac®

CND™ Manicure

CND™ Pedicure

Elleebana Lash Lift & Brow Lamination