fbpx

Sabrina

Partner og Kosmetolog

“Min fornemmeste opgave, som partner er, at holde kvalitetsniveauet højt i TAKE A BREAK Spa. Dette gør jeg ved at teste og søge de nyeste og bedste produkter og tendenser i branchen. Derudover sørger jeg for kontinuerlig uddannelse af behandlerne i klinikken, så vi fortsat kan være det bedste team af behandlere.
Som Kosmetolog brænder jeg for, at give mine kunder de bedste resultater og yder hjerteligt gerne ekstra service og vejledning, for at skabe de bedste resultater. Jeg forventer til gengæld at mine kunder gør deres bedste, for at vi sammen, kan skabe de bedste resultater. Jeg sørger altid for at mine kunder får den bedste vejledning og står gerne til rådighed hvis efterfølgende spørgsmål eller udfordringer skulle opstå.”

 

Lokation:

TAKE A BREAK Spa
Tapperitorvet 8, 1799 København V
&
TAKE A BREAK Nailbar
Magasin du Nord
Kongen Nytorv 13, 1095 København K

Sabrina’s favorit produkter er:

NIMUE Conditioner

Denne Skin tonic indeholder 7% frugtsyre, hvilket det gør at huden altid har en lækker glød, samt bedre optager resterende produkter.

Nimue Sun-C Environmental Shield SPF 50

Beskytter mod UVA/UVA, samt imod frie radikaler, blåt lys, elektromagnetisme, smog osv. Og virker perfekt som primer under makeup

LAVINDE Beyond Volume & Curl Mascara

Denne prisvindende mascara giver voluminøse og buede vipper, samt indeholder bl.a. biotinoylkompleks, som giver længere og fyldigere vipper.

Uddannelse & kurser

I 2015 blev Sabrina færdiguddannet Kosmetiker med speciale i Avanceret Hudterapi fra CPH WEST. Efterfølgende har Sabrina modtage følgende kurser:

NIMUE Basis

NIMUE Avanceret

NIMUE Master Class

Comfort Zone Basis

Beauty Angel Collagenlys

CND™ Manicure

CND™ Pedicure

CND™ Shellac®

Ellebana Lash Lift