fbpx

  1. Forside
  2. »
  3. Behandlere
  4. »
  5. Pernille

Pernille

Kosmetolog Elev

“Lige siden jeg var lille, har jeg altid haft en stor passion inden for skønhed. Jeg brænder for at få andre til at føle sig godt tilpas, give dem en følelse af velvære og tilfredshed. Jeg tror på, at hvis man føler sig godt tilpas, så udstråler man helt naturligt en positiv energi, hvilket giver en god atmosfære hvor end man går. Det vigtigste for mig er, at mine kunder for den bedste behandling, der er skræddersyet netop dem. Derfor er det essentielt for mig altid at have en samtale om ønsker samt forventningsafstemme før behandlingsstart.“

Pernille er en del af teamet i Magasin og kan bookes på adresse: Kongens Nytorv 13, 1095 København K.

Pernille’s favorit produkter er:

Rosalique

Rosalique anvender en mikroindkapslings-teknologi med grønne mikrosfærer og ensartende pigmenter, der neutraliserer rødme og balancerer din hudtone med let dækning. Plejende a-Bisabolol, Zeolite, Provitamin B5 og sheasmør giver din hud en lindrende og beroligende virkning, mens din hud forbliver beskyttet på lang sigt med organiske solfiltre med bredspektret UVA og UVB SPF 50 solbeskyttelse.

NIMUE Day

Multifunktionel dagcreme, som reducerer fine tørhedslinjer og overfladiske rynker. Øger celledelingen som holder huden ung, klarhed og glødende. Forbedret fugtbalance og genopbygger barriere, samt regulerer talgproduktionen.

VILD NORD Collagen Beauty Remedy

Oplev en unik blanding af marine kollagenpulver, bærpulver fra solbær, blåbær, aronia og acerola. Blandingen har et højt indhold af kollega, Vitamin C og Jod. Som synligt forbedre normal produktion af knogler, brusk, tandkød, tænder,  hud og blodkar, samt mindsker oxidativt stress og forbedre energistofskiftet.

Uddannelse & kurser

Pernille har modtage følgende kurser:

CND™ Shellac®

CND™ Manicure

CND™ Pedicure

Ellebana Lash Lift & Brow Lamination