fbpx
Massør Freja B

Melanie

Kosmetolog elev

“Jeg har altid et smil på læberne og forsøger at influerer mine omgivelser til at være positive og trygge.
Jeg sætter en ære i at give en grundig behandling og at mine kunder føler sig hørt og prioriteret. Min store interesse for skønhed og velvære, har gjort det til et oplagt valg for mig at gøre et karriereskift fra frisør og uddanne mig til kosmetolog. Det kombinerer samtidig mit ønske om tæt kundekontakt, muligheden for at gøre en forskel og glæden ved at bruge mine hænder og skabe det helt rigtige resultat sammen med kunden. Grundet min baggrund som frisør, har jeg sans for skønhed og detalje, hvilket jeg kan overføre som behandler hos TAKE A BREAK Spa. Jeg ser frem til at tage godt imod jer og være med til at skabe en tryg og behagelig atmosfære omkring jeres ønsker for behandlingerne.”

TAKE A BREAK SPA CARLSBERG BYEN

Melanie er en del af teamet i Carlsberg Byen og kan bookes på adresse: 
Tapperitorvet 8, 1799 København V

Uddannelse & kurser

Melanie er under uddannelse som kosmetolog hos Next og er derfor elev hos TAKE A BREAK Spa. Deruodver har hun modtager kurser i følgende:

Ellebana Lash lift og Brow Lamination

CND™ Shellac®

CND™ Manicure

CND™ Pedicure

**OBS! Melanie vil løbende tilbyde behandlinger til elevpriser. Men vær opmærksom på, at når hun er færdigoplært indenfor et specifikt område, vil hun ikke længere kunne bookes til elevpris på denne specifikke varegruppe, og det er derfor ikke alle varegrupper som udføres til elevpris.