fbpx

Laura

Kosmetolog elev

“Min voksende interesse for skønhed og pleje, har gjort det til et oplagt valg for mig at gøre et karriereskift og uddanne mig til kosmetolog. Det kombinerer samtidig mit ønske om tæt kundekontakt, muligheden for at gøre en forskel og glæden ved at bruge mine hænder. Grundet min baggrund som konditor, har jeg stor opmærksomhed for detaljer, hvilket jeg kan overføre som behandler hos TAKE A BREAK Spa. Jeg ser frem til at tage godt imod jer og være med til at skabe en tryg og god atmosfære omkring jeres ønsker for behandlingerne.”

TAKE A BREAK SPA CARLSBERG BYEN

Laura er en del af teamet i Carlsberg Byen og kan bookes på adresse: 
Tapperitorvet 8, 1799 København V

Laura’s favorit produkter er:

LAVINDE MASCARA Beyond volume & curl mascara

Få de flotteste voluminøse vipper. Den kurvede børste fanger og løfter alle dine vippehår og skaber et smukt buk på dine vipper, der får vipperne til at syne længere. Den indeholder også et nærende serum, som hjælper dine vipper til at gro hurtigere ved at tilføre den ekstra næring, dine vipper har brug for.

CND SolarOil NAILPEN

Fugter og forebygger skader som negle der knækker eller skiller i lagene. Mandelolien og E-vitamin gør neglene ekstremt fleksible og smidige, og blødgør samtidig neglebåndene.

NIMUE Handcreme

Plejende og genopbyggende håndcreme, som forbedrer og kontrollerer problemer med “alderspletter” på hænder og arme, eks. leverpletter, psoriasis, eksem, udslæt. Fugter og plejer hudens tekstur, eksfolierer blidt huden, samt genopbygger huden og bevarer hændernes hud smidig, ung og sund.

Uddannelse & kurser

Laura er under uddannelse som kosmetolog hos NEXT og er derfor elev hos TAKE A BREAK Spa. Derudover har hun modtager følgende kurser:

NIMUE Basis

CND™ Shellac®

CND™ Manicure

CND™ Pedicure

**OBS! Laura vil løbende tilbyde behandlinger til elevpriser. Men vær opmærksom på, at når hun er færdigoplært indenfor et specifikt område, vil hun ikke længere kunne bookes til elevpris på denne specifikke varegruppe, og det er derfor ikke alle varegrupper som udføres til elevpris.