fbpx

Kasper

Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør

”Jeg er vokset op i Esbjerg, men flyttede til København i 2005. Jeg har i mange år arbejdet som håndværker, men i 2017 hoppede jeg ud i et nyt eventyr, da jeg uddannede mig som Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør hos AM Massageskole. Jeg har tidligere gået til svømning og boksning, hvor min interesse for kroppens sundhed, fysiologi og anatomi opstod. Jeg er altid glad og har en positiv indstilling til livet. Jeg ønsker det bedste for mine medmennesker og jeg brænder for at gøre en forskel, hvor end det er muligt. Jeg kan sikre dig, at du er i de bedste hænder hos mig. Jeg vil gør alt for at du føler dig tryg, så du får en behagelig oplevelse og at din krop føles bedre efter en massage hos mig. Med min viden indenfor fysiologi og anatomi ligger min helt store interesse i at behandle på specifikke problemområder i muskler, led og væv.”

Kasper’s favorit produkter er:

Comfort Zone Body Strategist Scrub

Den dobbelte kemiske og mekaniske peeling skaber en øjeblikkelig og progressiv hudfornyelse, samt øger bold cirkulationen til det underliggende bindevæv.

ILSE by Ilse Jacobsen Eucalyptus Body and massage oil

Eucalyptus Body & Massage Oil har en unik sammensætning, som virker sansestimulerende og giver en uforlignelig følelse af velvære.

Cupper

De komprimerende gummikopper skaber et vakuum på huden, som løfter hunden fra musklerne og skiller hudlagene fra hinanden, samt øger blodcirkulationen i området så affaldsstofferne får fri passage til at blive frigivet fra hudlagene.

Uddannelse & kurser

Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør – AM Massageskole